здравейте.искам да ми дадете съвет за моя проблем с родителите ми.значи на почти 15 съм и проблема ми е,че вечерния ми час изобщо не е нормален.питах ги преди около 2 седмици до колко ме пускат да излизам през седмицата и в събота и неделя, и те ми казаха,че ме пускат до залез слънце .това точно сега през зимата е адски смешно,защото съм до 3 на училище,а слънцето залязва към 4-5 някъде и абсолютно никакъв шанс нямам за излизане.само докато се прибера ще стане 4,после докато излязаа... .така. освен това не ме пускат да преспивам у приятелки,пък кво остава при приятели или гадже.абсолютно никакво доверие ми нямат и не мога да разбера защо.през последните дни постоянно сме го говорили и само ми казват,че така били преценили и още ми било рано да излизам до късно .направо ме убиват тия хора,защото май си мислят,че нещо ще правя,което няма да им се понрави или и аз не знам вече.пък и нямат оправдание да не ме пускат,защото аз нито пуша,нито пия,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки и заведения,нито ходя с педофили насам-натам,имам добри резултати в училище,не съм ги лъгала,винаги знаят къде съм,когато излизам някъде и още мн неща,които биха ви довели до мисълта,че не съм някоя тъпа овца,която лъже родителите си.напротив никога не съм ги лъгала къде съм и с кой съм.просто не мога да разбера защо не ме пускат навън до по-късно.аз дори на 8 часа съм доволна.
моля ви кажете ми какво да правя,защото вече никакви разговори не помагат .те си знаят своето си и това е...