- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зов за помощ
Значи моят проблем е следния: В петък избягахме половината клас от занималня. Даскалката казала че в понеделник цитирам: Ще ги оправя !и сега какво можем да направим ,че това да не се случва? Моля дайте идеи . И не се подигравайте .Тая е ужасно злобна
![]()
Кой клас си o.0Първоначално написано от Et4etoo
може би е имала предвид отсъствията![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Занималнята не беше ли за малки деца?![]()
Съответно от първи до 4-ти клас? ... O-0
Ами не е само за малките деца . И езиковите гимназии(някои,например моята)в осми клас имат задължителна занималня![]()
еми ние няма как да ти помогнем каквото стане :P
ми..да не сте бягали..
абе споко бе,няма да ви направи нещо кой знае кво![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Важното е,че не си сама в кюпа![]()
Иначе спокойно, най-вероятно ще ви чете конско..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
mi akYyY .. ima6 trenirovki ili kyrsove primerno ne moe6 li da daa6 bele6ki
аз съм в езикова, пък не съм имал такова чудотва с курсовете и тренировките е добра идея, все ще ти дадат бележка, ако помолиш..
не се притеснявай..нищо няма да направиПървоначално написано от Et4etoo
![]()
![]()
Значи днес отидохме на занималня,тя ни изгледа продължително и каза ,че не е звероукротител и който иска да учи ще учи и тва беше![]()
В момента съм много щастлива. Мерси за съветите . Ще ида да си взема бележка от едни уроци на които ходя
![]()
кфа е таз занималня в 8 клас ...стана ми интересно....аз доколкото знам занималните са от 1-4 клас да могат децата да се прибират,когато се прибират родителите от работа и да са си написали домашните....
я пояснете малко че верно ми е интересно!![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от rubi
Някои езикове гимназии имат занималня и за 8ми клас. Общо взето след/преди часовете отиват да си пишат домашните там.
Your pseudo sunshine I don't need.