Когато започнах в новото даскало си харесах едно момиче с което си бях чатил 3-4 месеца преди да почнем учението.Е да ама нещата между нас някак си се задълбочиха и преди 2 седмици щях да и предлагам понеже видях,че прехвърчат искри.Тя разбра от едно момче,че ще и предлагам и аз се изнервих защото всъщност бях зад нея и тя чу "Ко стана Предложи ли и?" и си заминах и след като съм си заминал казала на съученичките ми ,че без мен не може и съм бил всичко за нея, въщност докато го е казвала е уфкала и се е хванала за главата и казала че това всъщност били приятелски чувства.Аз до някаква степен се изнервих за това,но имах голяма мотивация.И вчера събрах смелост и й казах,дали между нас може да има нещо повече от приятелски чувства понеже страшно много ми допада и ме прави щастлив като съм с нея.Докато й го казвах ме гледаше някак си Доволно,яко й беше и ми вика "Много Те Обичам".Казах й да си помисли.И неска сутринта приятелката й ми казва ... "не очаквай добър отговор в Понеделник защото тя ми каза,че Много те обича,но не и по начина за гадже,а и си представи ако скъсате на мен щяло да ми бъде много гадно (за мен става въпрос) и щяла да ме загуби като приятел", но приятелката й се застъпила за мен и казала,че ще си останем приятели.И сега незнам накъде ако каже,че няма да има нищо между нас само зарад приятелството за месец и половина страшно много я обикнах,наистина като е до мен ми е супер готино чувствам се сякаш съм на небето.Дори дойде един път в нас и легна до мен и ме гушна...Това беше Апогея.Постоянно като съм с нея идва ме гушка,целува ме по бузата естествено и аз отвръщам със същото .Сънувам я почти всяка вечер.Няма ден в който да не мисля за нея.Има ли някакъв начин да я разубедя според вас ... ? И ако има какъв е той? Страшно много ми е объркано