.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Супер Объркана Ситуация :(

Когато започнах в новото даскало си харесах едно момиче с което си бях чатил 3-4 месеца преди да почнем учението.Е да ама нещата между нас някак си се задълбочиха и преди 2 седмици щях да и предлагам понеже видях,че прехвърчат искри.Тя разбра от едно момче,че ще и предлагам и аз се изнервих защото всъщност бях зад нея и тя чу "Ко стана Предложи ли и?" и си заминах и след като съм си заминал казала на съученичките ми ,че без мен не може и съм бил всичко за нея, въщност докато го е казвала е уфкала и се е хванала за главата и казала че това всъщност били приятелски чувства.Аз до някаква степен се изнервих за това,но имах голяма мотивация.И вчера събрах смелост и й казах,дали между нас може да има нещо повече от приятелски чувства понеже страшно много ми допада и ме прави щастлив като съм с нея.Докато й го казвах ме гледаше някак си Доволно,яко й беше и ми вика "Много Те Обичам".Казах й да си помисли.И неска сутринта приятелката й ми казва ... "не очаквай добър отговор в Понеделник защото тя ми каза,че Много те обича,но не и по начина за гадже,а и си представи ако скъсате на мен щяло да ми бъде много гадно (за мен става въпрос) и щяла да ме загуби като приятел", но приятелката й се застъпила за мен и казала,че ще си останем приятели.И сега незнам накъде ако каже,че няма да има нищо между нас само зарад приятелството за месец и половина страшно много я обикнах,наистина като е до мен ми е супер готино чувствам се сякаш съм на небето.Дори дойде един път в нас и легна до мен и ме гушна...Това беше Апогея.Постоянно като съм с нея идва ме гушка,целува ме по бузата естествено и аз отвръщам със същото .Сънувам я почти всяка вечер.Няма ден в който да не мисля за нея.Има ли някакъв начин да я разубедя според вас ... ? И ако има какъв е той? Страшно много ми е объркано

Град
    Русе
    прави се на недостъпен и безразличен към нея.така ще и докажеш колко е гадно тя да се държи по този начин.обича те,но само като приятел..ще осъзнае колко си подходящ едва тогава,когато ти обичаш вече друга,а тя стои на сухо и следващата тема във форума ще е "обичаше ме,а вече не."...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    София
    И защо след като има само приятелски чувства към теб, се държи по този начин по който описваш ?! След като тя знае, че ти не изпитваш същото, а нещо повече...немога да разбера.

Град
    Русе
    ох господи!немога да разбера,защо във форумите сте едни романтици,влюбени до уши,а на живо всички сте еднакви.едно ви е в главата.типични еднотипни същества!!
    как не срещнах нито едно момче,което да ми се оплаче,че е ужасно влюбено в някое момиче,което не споделя чувствата му?как не разбрах за нито 1 подобна на твоята случка в реалния живот??

правилно му се вика на интернета 'един затворен виртуален свят',под виртуален разбирайте 'свят на мечти и НЕреалности'.една типична нереална история с типична нереална дилема накрая на историята.
    а в живота винаги се оказва различно

та,ако работата е сериозна,просто не и звъни,не вдигай на обажданията и.прави се че не я виждаш по улицата,когато те заприказва винаги бързай.нека съжалява кучката мръсна!!

п.п ТРЯБВАШЕ ДА СИ ИЗКАРАМ ЯДА ПРОСТО
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Erica1 и аз това се чудя ... ? Постоянно ми вика "Обичам Те" едно-друго ... аз й викам "И Аз те Обичам" и тя почва да спори с мен,че повече ме обича ... Незнам просто Х-а е Голям и то много ГОЛЯМ

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    tq,nz,kvo iska,pak i teq neinite fr.sa adskite klukarki,ne im obra6ai vnimanie,ami,ako momi4eto iska da e s teb,of iz4akai da vidi6,kakav 6e i otgovora i togava 6e vidi6,kvo 6e prai6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    прави се на недостъпен и безразличен към нея.така ще и докажеш колко е гадно тя да се държи по този начин.обича те,но само като приятел..ще осъзнае колко си подходящ едва тогава,когато ти обичаш вече друга,а тя стои на сухо и следващата тема във форума ще е "обичаше ме,а вече не."...
    При мене помогна

Цитирай Първоначално написано от albertino11
    Erica1 и аз това се чудя ... ? Постоянно ми вика "Обичам Те" едно-друго ... аз й викам "И Аз те Обичам" и тя почва да спори с мен,че повече ме обича ... Незнам просто Х-а е Голям и то много ГОЛЯМ
    Тая само те мотае... Като повечето тъпи женски и тя не знае кво иска!
    Знае че я харесваш и Хоп! ти вече си й безинтересен, щото си й на тепсия и защото е заложено в кръвта на човека да гони дивото дето се вика.. а не да седи при питомното.
    От друга страна не иска да губиш интереса си към нея, иначе каква жена ще се чувства, нали иска да е желана? Затова не те реже, ами те мотае! Сигурна съм че хитрото същество вижда че й се ловиш на мрежите и си позволява да обяснява НА ТЕБ че те обича, а на ОСТАНАЛИТЕ че си й само фр.
    Тая на глупак те прави бе!

Наистина спри да й обръщаш внимание да видиш как ще почне да припка да си проси внимание! Ама тогава не й връзвай, заеби я кучката гадна...

Аз съм момиче, ама имам наблюдения над приятелки и познати и други момичета.. и понякога момичетата сме големи проклетии (всъщност трябваше да кажа СА, а не СМЕ.. )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

еми ако ми каже утре искам да сме само приятели ще я попитам защо се държи по този начин и иска да сме само приятели а и не мисля,че месец и половина са достатъчни за да определиш някого за Приятел ... и нз утре какво ще ми дойде от вътре да й кажа

Благодаря на всички,които се отзоваха просто наистина не знаех ко да прая

19 дена по-късно... Каза ми че не можело да има нещо повече от приятелство м/у нас защото ако случайно тръгнем и се разделим приятелството ще изчезне пък тя се радвала,че е намерила човек като мен.Автобусът й идваше и й казах "искаш да сме приятели така ли?ОК ще бъдем" и не й приказвах една седмица накрая ми зе че ми писа в скайп какво можела да направи за мен че да не се чувствам по този начин.Казах й че исках да разбере какво е всъщност да имаш чувства към някого а той да се отнася по некадърен начин към теб ...тя почна да ми се извинява каза че съжалява ... и я боли затова че ме боли и въпреки това я питах зако ми повтаряше че ме обича ии зако се ме прегръща и целува и прочие..а тя ми отговори че и било яко да ме гушка и да ми се радва ... но осъзнала че всъщност е сгрешила ...хмм продължих да не и говоря ии миналият Четвъртак ми каза в лицето "До кога ще продължава това" аз се правих на тъп и й казах "еми нз" ии неска пак дойде и ми каза "сигурно те питам за последен път...но ще продължава ли това" аз й казах Сигурно ще продължава ии тя зе че си замина ... ии ся нз дали да й простя или да продължавам да се държа безразлично ... Искала да бъдем приятели...Ем как да бъда приятел с човека който по най жестокия начин се отнесе към чувствата ми ... :/

просто ми иде да й кажа ... че тя за мен е просто съученичка иии нищо повече ... нз ... вече .. якото е че всъщност има ново момиче което има интерс към мен иии наистина искам да тръгна с нея поне да я забравя другата :/

Дръж се мъжки!Недеи да и прощаваш няма кво да и простиш тя ще разбере един ден какво е изтървала и ще съжелява ама на тебе няма да ти дреме !И запомни След жена и след автобус не е тича

Не слушай приятелките и, а очаквай нейният отговор и се вслушай в нейните думи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си