- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това момичетата са...
Абе мн се дразна напраооо незнам....Тя скъса с гаджето си и ми пращаше целувки казваше ми,че иска да е с мен виждаме се тя ме гушка и на другия ден пак при тва лайно и сега пак ходат... ЗАЩО?!?!? Защо трябваше да ми дава празни надежди ?!? Това просто не е нормално....![]()
не се занимавай с нея!
Не е сериозно момиче, и дори да бъде с теб ,пак ще мъчи да ти върти номера!
за да го накара да ревнува ... кфо се занимааш с такиа ..апфф
определено и аз съм на тва мениеПървоначално написано от chokolate_girl
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Тегли и майните и не се занимвай...![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
лятото същата работе се случи... проблема е че като ги засърбят сливите и откачатПървоначално написано от RoCk-SpOt
Raise your fist!
Не и пука много, не се занимавай с нея повече...явно е несериозна.
Не се занимавай с нея![]()
Е, такива много ги мразя! Заеби...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
mn lajiii...i prazni nadejdi i namen davaha![]()
![]()
![]()
i az si misleh 4e 6te se polu4i ne6ty ama neeee priqteli i do tam
Щом е такова положението-не се измъчвай излишно,а излез и се забавлявай с компанията и хич да не ти пука за тая-използвала те е
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
голямо чудо...
Да не би да си очаквал,че като ти е пратила някви целувки(предполагам,щото е била ядосана на бившия и е търсила някой за да си ''отмъсти'') да ти падне в краката?
М няма смисъл наистина да се занимаваш с нея щом само те исползва за утеха....зарежи я да си чука главата после![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
К*чката не те заслужаваПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
На ку*ва си попадналОстави я
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
искала е да накара гаджето си да ревнува...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
+1Първоначално написано от chokolate_girl
Поредната курва.Не се учудвай и не се занимавай с нея просто.
Stay up all night with the stars *
Ne se yadosvai naprazno.Prosto ne se zanimavai s neya.lI4no men takviz mnogo me draznyat.
Що вие двете да не сте такива.Ще си отмъщавала тя.Голямо чудо било.А вас ако някой ви използва за да си отмъщава на някой друг.Надявам се и ващо мислене да не е такова като на тая курва,защото в такъв случай мога да ви кажа ууууу бе.Първоначално написано от _taNcheto_93
![]()
Пич един съвет.Не се занимавай с такива пачавретини като тая има и много по свестни момичета.![]()
Не е точно така ама си ме използва само за услуги ме търси... намери ми тва имаш ли тва я ми прати тва качи ми онова на тела и така дебий за кво и се вързах на акъла...Първоначално написано от The^Real
![]()
taka si eПървоначално написано от ..eNa..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!