.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Велико Търново

Прически и проблеми с косата.

Та понеже вземам постоянно да чета през 4 реда все нещо свързано с косата предлагам всичко(проблеми,прическите които си правите и др.)да ги споделяте тук.Мисля,че ще е по удобно,отколкото безброи многото теми за прически или за това,че на някои си му била много изтощена косата,как да я оправел и така нататък...

Град
    Велико Търново
    Та мен ме интересува някакъв начин да си накъдря косата и да издържи цял ден.Да не е мноооого сложен.Косата ми е тежка и ако се накъдря и даже и 1 флаконче лак да изпръскам до 5-6 часа е леко начупена(почти права).Много се дразня от това,но не искам да се къдря с къдрин..Четох много мнения,че след това ставаш като овца,и че много се изтощава косата..Благодаря предварително.

Прообвай с ролки.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Прообвай с ролки.
    пак не става.Стои добре 2-3 часа след това е права отново...Пробвала съм с 3 вида ролки,но ...

Град
    somewhere over the rainbow...
    А пробвала ли си тези нагряващите се ролки...?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Моята коса също е доста дълга и тежка и успявам да я накъдря по един единствен начин.
    Сресвам си косата и се изкъпвам.
    Без да я суша, само съм я изтискала, колкото да не тече вода от нея стоя така 10тина минути.
    После слагам МНОГО пяна - на Лореал розовата - със най-силната фиксация и почвам да мачкам и така около 10 минути.
    После поизсъхва малко и повтарям процедурата и така, докато не изсъхне напълно.
    После едно обилно количество лак - Лореал - най-силната фиксация
    и после ми се запазва така цял ден :Ь
    П.С. Миенето после е доста трудно

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Та мен ме интересува някакъв начин да си накъдря косата и да издържи цял ден.Да не е мноооого сложен.Косата ми е тежка и ако се накъдря и даже и 1 флаконче лак да изпръскам до 5-6 часа е леко начупена(почти права).Много се дразня от това,но не искам да се къдря с къдрин..Четох много мнения,че след това ставаш като овца,и че много се изтощава косата..Благодаря предварително.
    И моята коса е такава по принцип.Днес се бях направила с маша и ми издържа цял ден.Но зависи и от машата...Имам и една друга, с която като се къдря, косата ми се изправя след половин час.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    А пробвала ли си тези нагряващите се ролки...?
    Какви са тези нагряващи ролки?
    Иначе за идеята със пяната и лака за коса,след това няма ли косата ми да прилича на нищо от толкова големи количества.

Град
    somewhere over the rainbow...
    В момента не ми се занимава обаче като влезеш в търсачката и като напишеш нагряващи се ролки ще ти излязат няколко теми

помощ

Искам да ви помоля за съвет - значи мойта коса е на етажи и чуплива доста и имам кръгло лице и не ми каресва кото ми щръкне тази коса ми се скрива лицето и ми е много зле а пък ако не съм на етажи нямам обем и пак не ми е добре - ако се сетите за нещо - да ми помогнете ще се радвам....

Аз съм пуснала такава тема.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

трябва ми някаква готина прическа,като за диско...някой може ли да ми помогне с нещичко

Ам,вие тука май за съвсем други неща си лафите ама аз ше си кажа причината да пиша...Значиии,косата ми като се изкъпя бухва супер здраво и ме дразни супер много...Искам да стои нормално(без някви косъмчета да стоят настрани като връхчета или нешо такова)...Става въпрос всеки косъм да си стои в правилната посока,да мога да я правя на няква прическа без да слагам гел като луд е така...И много се чудя като видя някой,на който косата му стои все едно не я е мил от 3 дена...Ддз,сигурно има някви маски да я правят по твърда ли ддз...Нещо ми трябва щото искам да мога да си правя причесчица е така,не през 3 седмици да ходя на фризьор да ми я скъсява...Обикновено като реша да си правя прическа си мажа гел по ръцете и е така си мацам косата(не с много,правя го с малко,дори не става лъскава,просто става твърда и приляга)и е така...Баси,не мога да обясня кво искам даже...Искам да ми е по-твърда косата и ако има начин ше съм благодарен да ми го кажете...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HeadMasTeR
    Ам,вие тука май за съвсем други неща си лафите ама аз ше си кажа причината да пиша...Значиии,косата ми като се изкъпя бухва супер здраво и ме дразни супер много...Искам да стои нормално(без някви косъмчета да стоят настрани като връхчета или нешо такова)...Става въпрос всеки косъм да си стои в правилната посока,да мога да я правя на няква прическа без да слагам гел като луд е така...И много се чудя като видя някой,на който косата му стои все едно не я е мил от 3 дена...Ддз,сигурно има някви маски да я правят по твърда ли ддз...Нещо ми трябва щото искам да мога да си правя причесчица е така,не през 3 седмици да ходя на фризьор да ми я скъсява...Обикновено като реша да си правя прическа си мажа гел по ръцете и е така си мацам косата(не с много,правя го с малко,дори не става лъскава,просто става твърда и приляга)и е така...Баси,не мога да обясня кво искам даже...Искам да ми е по-твърда косата и ако има начин ше съм благодарен да ми го кажете...
    Купи си по-мазен балсам - на Шаума имат мъжка серия от шампоани и балсами, които са много яки. Използвай вакса, по добра е от гела, според мен. :Ь

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си