- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прически и проблеми с косата.
Та понеже вземам постоянно да чета през 4 реда все нещо свързано с косата предлагам всичко(проблеми,прическите които си правите и др.)да ги споделяте тук.Мисля,че ще е по удобно,отколкото безброи многото теми за прически или за това,че на някои си му била много изтощена косата,как да я оправел и така нататък...![]()
Та мен ме интересува някакъв начин да си накъдря косата и да издържи цял ден.Да не е мноооого сложен.Косата ми е тежка и ако се накъдря и даже и 1 флаконче лак да изпръскам до 5-6 часа е леко начупена(почти права).Много се дразня от това,но не искам да се къдря с къдрин..Четох много мнения,че след това ставаш като овца,и че много се изтощава косата..Благодаря предварително.![]()
пак не става.Стои добре 2-3 часа след това е права отново...Пробвала съм с 3 вида ролки,но ...Първоначално написано от varnen4e
А пробвала ли си тези нагряващите се ролки...?
Моята коса също е доста дълга и тежка и успявам да я накъдря по един единствен начин.
Сресвам си косата и се изкъпвам.
Без да я суша, само съм я изтискала, колкото да не тече вода от нея стоя така 10тина минути.
После слагам МНОГО пяна - на Лореал розовата - със най-силната фиксация и почвам да мачкам и така около 10 минути.
После поизсъхва малко и повтарям процедурата и така, докато не изсъхне напълно.
После едно обилно количество лак - Лореал - най-силната фиксация
и после ми се запазва така цял ден :Ь
П.С. Миенето после е доста трудно![]()
Маша?![]()
И моята коса е такава по принцип.Днес се бях направила с маша и ми издържа цял ден.Но зависи и от машата...Имам и една друга, с която като се къдря, косата ми се изправя след половин час.Първоначално написано от lia_k
Какви са тези нагряващи ролки?Първоначално написано от kat4enceto
Иначе за идеята със пяната и лака за коса,след това няма ли косата ми да прилича на нищо от толкова големи количества.
В момента не ми се занимава обаче като влезеш в търсачката и като напишеш нагряващи се ролки ще ти излязат няколко теми![]()
Искам да ви помоля за съвет - значи мойта коса е на етажи и чуплива доста и имам кръгло лице и не ми каресва кото ми щръкне тази коса ми се скрива лицето и ми е много зле а пък ако не съм на етажи нямам обем и пак не ми е добре - ако се сетите за нещо - да ми помогнете ще се радвам....
трябва ми някаква готина прическа,като за диско...някой може ли да ми помогне с нещичко![]()
Ам,вие тука май за съвсем други неща си лафите ама аз ше си кажа причината да пиша...Значиии,косата ми като се изкъпя бухва супер здраво и ме дразни супер много...Искам да стои нормално(без някви косъмчета да стоят настрани като връхчета или нешо такова)...Става въпрос всеки косъм да си стои в правилната посока,да мога да я правя на няква прическа без да слагам гел като луд е така...И много се чудя като видя някой,на който косата му стои все едно не я е мил от 3 дена...Ддз,сигурно има някви маски да я правят по твърда ли ддз...Нещо ми трябва щото искам да мога да си правя причесчица е така,не през 3 седмици да ходя на фризьор да ми я скъсява...Обикновено като реша да си правя прическа си мажа гел по ръцете и е така си мацам косата(не с много,правя го с малко,дори не става лъскава,просто става твърда и приляга)и е така...Баси,не мога да обясня кво искам даже...Искам да ми е по-твърда косата и ако има начин ше съм благодарен да ми го кажете...![]()
Купи си по-мазен балсам - на Шаума имат мъжка серия от шампоани и балсами, които са много яки. Използвай вакса, по добра е от гела, според мен. :ЬПървоначално написано от HeadMasTeR