- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- депилатор
така въпросът ми е към вас които ползват крем депилатори... та кажете някоя хубава марка и колко г/д е цената защото не съм запозната... имам предвит областа на триъгълника
знам че с кола маска е много по-добре но в момента ми трябва крем депилаатор предварително благодаря за отговорите![]()
Миличка, нямаш си и представа какъв отровен аромат имат тия кремчета. Вземи си щипка за носа и действай с Veet или Strep.
За цените не мога да ти помогна. Във всяки по-голям магазин ги има.![]()
има един на Елеа който е спезиално за триъгълник и подмишници, а и миризмата е поносима. в розова опаковка е и пише алое 3в1 нещо такова
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
az polzvah depilatoar na Veet,no ne bqh dovolna-efektut e su6to kato brusneneto (kosmite stavat pove4e i po debeli i sled 2 dni ve4e sa se poqvili),a i mirizmata mu naistina ne e mnogo priqtna.ako napulno si izklu4ila kato variqnt epilatora i kola maskata ,po-dobre si karai sus samobrusna4kata.po-burzo i lesno stava otkolkoto s tezi kremove.ina4e cenata na Veet be6e 10.60 i mi stiga6e za okolo mesec.
P.P. pi6e se depilatoar![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
На Вийт са около 10-12лв,иначе има и на по-ниска цена.Първоначално написано от Jaffs
глупости тва на Елеа с алоето смърди адски гадно .. сравнение с другите миризми... онеиа са 10 пъти по добри![]()
![]()
* ДЕПИЛАТОР*- глей ся,значи има -епилатор- има и -депилатоар-,но
депилатор нема
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Еми какво да ви кажа, освен че смърди ужасно, няма много добър ефект.Епилатор му е майката :P
Според мен със самобръсначката става дори по-гладко от колкото с тези кремчета![]()
Ако държиш да ги използваш,аз бих ти препоръчала LEOCREMA като марка.
abe deca mn ste zle as ne sam 4ak tolko po golqma ot vas ama pone ne polzvam samobrasna4ki kola maski i takiva raboti dr!poneje sam blondinka ne si maham kosmite ot racete a gi izrusqvam s isvetlitel-dobre 4e sam blondi,samobrasna4ka polzvam samo za intimnata zona i podmi6nicite...1 epilator struva po 45 lv be hora kak moje da polzvate takiva ostareli i bolezneni metodi kato kolamska i tn...pomislete ma4ite se za nqkvi 45 lv...
оставете миризмата, това трябва да го махаш всеки ден за да няма нищо![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]