- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали ме харесва
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахах това беше най тъпата тема която съм чела през живота сиавторката на темата е МНООГО зле...
Така.. Съжалявам за това, което ще кажа.. Ама ти си УНИКАЛНО тъпо парче !!! И ако си 94.. И аз съм.. И никога никога никогааа не бих постъпила като теб.. Най-малкото да легна с някой.. който ме е обиждал.. А тии толкова ли си куха да се досетиш, че през цялото време се ебава с теб?!?! И как може изобщо да помисляш, че е възможно да те харесва.. Омг иде ми да напсувам яко заблудените обекти кат тебе..![]()
Наистина се надявам тази тема да е на шега...защото просто не мога да си го представя някой да ме обижда и аз да му ходя след гъза...но ако това е истина... момиче по-добре се осъзнай тва момче просто си играе с теб не му пука за теб,да не говорим за харесване,незнам след всички тези обиди как въобще можеш да си помислиш,че те харесва...А за него просто нямам думи уж е на 19, а държанието му е на някой 13-14 годишен...Ако не ти,то поне се смята,че той би трябвало да има поне малко мозък в главата си...Не просто нямам думи...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
ЗЛЕ
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
дори не прочетох цялата тема,стигнах до някъде и спрях...и напълно подкрепям другите мнения...ии ходи се прегледай някъде..или най добре се метни от некой мост/блок не ни трябват такива като теб:
![]()
![]()
Много си зле!!!Честно много си тъпа и аз съм набор 94 и ходя с 20 годишен ама не се натискам с него!!! Даже още не сме се целували с език.Ти направо си ненормална!!!
Първоначално написано от elinceto94
![]()
Я се виж бе..
Мдам ти не си у ред въобще - той ще те обижда а ти ще му вървиш след гъза и т.н. не не просто и двамата сте много зле![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ти колко си тъпа ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Сега и аз ще повторя за не знам кой път предните мнения, ама такава КУХА ЛЕЙКА като теб отдавна не бях срещала. Ужас!!!
Ако питаш мен направо отивай да те прегледат, макар , че то за такива като теб лек няма, ама пък де да знаеш....... Лелеееееее. Нямам думи.
Тая тема направо ме уби.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
първо научи се да пишеш правилно,второ само се погледни - ако си набор 94 като мен мисля че си к***а,защото по дяволите кой го прави на 14 ?!![]()
пък и си супер ултра мега тъпа да се хващаш на подобно нещо и въобще не заслжаваш дори вниманието в този форум
![]()
![]()
![]()
![]()
......Първоначално написано от elinceto94
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.