- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите на една объркана девойка,а може би просто разглезена
...лигла?
В последната година имам чувството,че се въртя в омагьосан кръг от грешки.
Спомням си какво ми каза най-добрият ми приятел минута преди 1ви януари.Каза,че няма начин годината да не е хубава,щом той е до мен.Но аз започнах годината с грешки ..или не чак толкова.Освен ,че вече не съм силна,горда и независима ,от всичко което научих тази година,би трябвало да сложа положителен знак пред 2008-ма година.Но само да можех да се измъкна от този омагьосан кръг,в който се въртя от месеци.Чувствам се объркана,угнетена,неразбра на и нямаща сили да сподели с която и да е от групите дружки .Защото смятам,че съм си надробила толкова гадна каша,че няма такъв мазохист,който да я изсърба с мен.Или дори да има ме е страх да го потърся,за да не ме помисли за ужасен готвач и да се отврати от мен.Защото лично аз се отвращавам от себе си.И ме е страх да се изправя срещу дълбочината на проблемите си.Как да събера сила да се изясня с всички,как?Такава съм страхливка.А и не знам как да се изясня с хората,как да престана с действията си да наранявам тези ,които обичам и ме обичат.Как да скъсам с гаджето,при положение,че знам,че го обичам(но не съм влюбена в него,нито ме привлича сексуално),но когато сме заедно се задушавам.Как да кажа на онзи ,другия,че съм влюбена в него ,че искам да сме заедно и да бъда щастлива и пълноценна гражданка на Република България.Как да се изясня сама на себе си и да мога да си отдъхна.Как да не ме боли и как мозъка ми да се изчисти и да видя всичко с кристалната яснота на страничен наблюдател.Как да се изправя и да взимам точните решения,както някога?
Иииииии много гадно звучи сичко ....
начи ... като гледам с много хора трябва да си оправяш взаимоотношенията ..
Таа предлагам ти утре .. като се събудиш ала бала ...
излизаш с гаджето казваш му там 4е късате ..
после на оня другия звъниш ... виждате се ... казваш му ...
и поне малко ще ти олекне ..
и нали знаеш всичко по реда си..
ще се оправиш и всичко ще потръгне![]()
Успеххх !!!!!!![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ако энаеш какво ИСКАШ да направиш или да промениш-давай.
Страхът винаги пречи и эаради него пропускаме много неща.И аэ преди бях страхливка,но се научих да го преодолявам.Преодолях го тотално.И не съжалих и эа момент.Чувството да си пребориш страха и да рискуваш е страхотно.Но дали ще го направиш,според мен,эависи от това колко искаш,колко ти е голямо желанието.Ако поискаш нещо наистина силно,страхът вече няма да е в състояние да ти пречи.В това съм сигурна,эащото лично се обедих.Така че нещата опират до силата на желанието. =]
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Първоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...