.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Чудя се как...?

Харесвам много едно момиче и всичко права но тя не иска да погледна на мен като нещо повече от приятел (забравих да кажа ния сме доста добри приятели и се познаваме от 2 години).Та моля ви да ми дадете някакви съвети какво да направя защото вече се изчерпах...

Голям фен Аватара на glamouros
    Постарай се момичето да те види в малко по-различна светлина. Покажи й как се чувстваш...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Явно просто няма да се получи.
    Stay up all night with the stars *

Повече от фен Аватара на marjesa
    Няма начин да промени решението си ... Тя вижда в очите ти приятел а не някой , който би се потил върху нея ... ако ме разбираш :P не се надявай много ..
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми не разбираш ли просто че тя те приема само за приятел и не иска нищо повече : ) .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Явно просто няма да се получи.
    Hai, i r sexy. K bai.

След като тя самата неиска да те приеме и като нещо повече от приятел просто няма смисъл а прави каквото и да било.ако трябва да сте заедно като нещо по-различно то ще си дойде от самосебе си .Вярно сега ти се измъчваш защото тя не гледа така както ти на нея ,но ако почакаш малко може би нещата между вас ще се променят.

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Ако тя не чувства нищо не си прави илюзии

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Сигурен ли си, че те приема само като приятел, в смисъл говорили ли сте за това или просто ти е предположение... Защото често зад фразата просто приятел се крие нещо много повече
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

да ви кажа чесно не мога да я разбера защото много пъти е имало лубвни игрички но като говоря с нея по сериозно тя отклонява темата и заради това си мисля че иска да сме приятели но дано да се получи нещо...

Покажи й, че я харесваш, че държиш на нея, кажи й го даже, кажи й че изпитваш чувства и че я приемаш като нещо повече от приятелка, че искаш да излезете някъде заедно- на кафе, дискотека...
    Говори й мили думи и сякви там глупости...
    Ако ти каже твърдо не, еми... потърси си някоя друга.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от kifla
    След като тя самата неиска да те приеме и като нещо повече от приятел просто няма смисъл а прави каквото и да било.ако трябва да сте заедно като нещо по-различно то ще си дойде от самосебе си .Вярно сега ти се измъчваш защото тя не гледа така както ти на нея ,но ако почакаш малко може би нещата между вас ще се променят.
    ~!1912!~

Град
    Непостоянно
    абе спокс..има и други момичета
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си