.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Вашите планове?

Какви са плановете ви с гаджето за следващите няколко дни? ,ако разбира се имате гадже

Град
    Svishtov, Bulgaria
    хмммм....ами утре ще се видим, но за малко , в други ден ще танцуваме в залата (hip-hop! the best) после ще излизаме, ще си дрънкаме и т.н., ще се шляем насам-натам, ще разменим по някоя лига и така...

Град
    Paradise
    Цяла събота секс, а в неделя ще се разкарваме из София и може да минем през киното за някой филм. Ще ядем китайско и ще се разходим из Борисовата Оооф, няма ли да мина тоя тъп петък !!!!

1vo otivame da se ebem v hola posle shi se ebem v kuhnqta sled tova v spalnqta , pochivka 20 sec i otivame da probvame i pod dusha

Един приятен уикенд у тях. Филм, гушкане, стриптийз покер, секс, гушкане, секс, гушкане, секс.. и т.н. На сутринта - кафенце, гушкане и секс.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami neska 6e go napadna,poneje svur6vame po-rano dsk,da izlezem nie o6e ne hodim,ama 6e vidim,kakvo 6e stane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

не обичам да правя планове

Нямам гадже, но плановете ми са да се заровя в кандидатстудентски теми и да чета някоя книжка..

както предните постве моя ще е подобен.... чакам да ме вземе ще се разходим някаде Ще ядем пица после гущи-муши , шоколад секс секс и ако остане време сън после кафе закуска секс за по нататак нямаме планове

6te go 4akam da si doide ot rabota i posle 6te se vidime na kafe!!

абе като гледам общо взето на всички плановете са секс..
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

емиии...ние не ходим,но вчера се забихме в дискотеката..и все пак се надявам днес пак да се видим

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не обичам да правя планове,измислям го на момента

Аз също мразя нагласените неща ... Единствените ни планове са за петък,събота и неделя С милото и компания ще ходим в Обзор,а после може и през Кранево да минем

В момента го навивам да слезем до центъра.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си