- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Problem
pf
Поговори с нея открито и я накарай да разбере че не ти е приятно да се вижда с друг.Ако и след това продължи по същия начин и постави ултиматум-ти или той.Ако избере теб-добре,ако ли не-просто я забрави значи не е за теб
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
тоя пък, от де знаеш че та обича?? махай я, не ти трябва такава жена.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако държи на теб няма да прави неща, които са ти неприятниГовори с нея
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Suglasna sym...Na osamoteni mesta da hodi s tova momche i da kazva che te obicha.Ako ti vlizashe v polojenieto shteshe da spre....po-dobre govorete puk ako se naloji... i po-drastichni merki priemi.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
И ти вярваш ли и, че те обича след като прави неща които са ти неприятни?!
Бих го зарязала на митутата.Да знам,че ходи с друга и да сме още заедно,НЯМА ШАНС!
Тряя да ти е станало пределно ясно, че вече не е с тебе
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Бих си поговорила сериозно с нея?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Бъди нахален.Питай дали може да излезеш с тях.![]()
pi4 moje i v teb da ima gre6ka i moeto mom4e neiska da izlizame za6toto nqma vazmojnost no nemo se surdqmojebi tfoeto momi4e e malko po osobeno i iska da izliza s gajeto si pi4 probvai se i sedni si pogovori s neq :P
нищо.няма.да.направя-ако.ще,става.нещо.при.тях.то .ще.стане-ако.се.меся.мога.само.да.вло ша.нещата
I can't stop myself from loving you <3
Я да те питам тебе първо от кдъе зн,че тя ходи на усамотени места с него?Видял ли си ги?Чул ли си го?Снимали ли са ги тя ли ти каза?Ко?А сега по върпса ти.Ако това стане при мен аз бих нарпавил така:Първо ако са ми го казали неам да повярвам.Ще се наложи да го видя с очите си.А ако го видя директно вдявам една дупаница на онзи м/у очичките и на нея ще й кажа "НЕ ме търси повече".Поне аз бих постъпил така.НЕ съм агресивен ил иревнив,но съм лудо влубен в нея и й простих едни два месеца,в които тя незнаеше какво сиак и след това осъзна,че ме обича суепр много и се върна при мен.Поен това бих направил аз.НАдявам се да помогна!Успех пич!
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
Как търпиш тя да ходи някъде с друг...без теб ?![]()
![]()
Аз само като си представих на момента, моето момче с друга без мен..на усамотени места...ах пак ме изби на ревност![]()
![]()
Та по темата, кажи на приятелката си, че не ти е приятно и или да те взима с тях или да престане да се вижда с него. Така все едно ти изневерява и ти нямаш нищо против![]()
spored mene,ne te obi4a,ako te obi4a6e,6e6e da si sedi na guza/s izvinenie/i hem si i kazal,4e ne ti e priqtno,spored men kaji i da izbira m/y teb i nego,za6oto taka ne moje
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!