- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто ми е смешно.. :Д
Ми така темата е леко глупава амааа...нз искам малко обяснение.. :Д .. : )
Значи с гаджето ми като излезнем някъде навън..когато ни остане време ест..и като седнем някъде..нали почваме да се целуваме..прегръщаме ии от сорта..ии обаче от няколко седмици забелязвам че мн лесно от това почна да се възбужда..и кат тръгнем после по улиците ии той си ходи надървен..обаче хората забелязват и става някфа конфузна ситуация..нз на някой случва ли му се ии какво да направя за да не се случва.Знам че е нормално но пък всеки път ??
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
кефи се , че го възбуждаш само ти толковарешението би било да не се целувате и прегръщатее мнооооого , ако е на по-обществено място....ама незнам , ако не ви притеснява много да не ви пука
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
повече секс правете![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да то решението е да не се прегръщаме толкова мн на обществено място ..обаче ако не го праим кви гаджета сме..ама пък и нз то само понякога си ходиме гушнати изведнъж хоп "Надървих се.. . "Първоначално написано от ville baby
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
YyY кофтиМи кат видиш ,че е на ход го ухапи
![]()
Само за тва ли се хващаш с някого?! За тва ли ... ебаси ...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
ОМГ...ест че не.Първоначално написано от gree_girl
тя и секс прави, ама не си признава![]()
Абе ей..са ще коментираш личния ми живот ли ? :ДПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ем вкарваш го в някоя градска тоалетна, правите сефтето и после да видиш ''мирни гащи'' :P
едно време по малко се засягашеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
я дай някоя хубава снимка по гащи
![]()
Да сложи нещо там, за да го покрие...
Hai, i r sexy. K bai.
Еее както казваш беше едно времеПървоначално написано от tuzaro
... снимка по гащи обаче няма да получиш
..
и си станала по-лоша... и на аватара ми приличаш на едно бившо гаджеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
И на бъдещо може да ти заприличам :Д:Д хахах базикам се ;д
хах може ама тя е русаПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
е аз съм блондинка под прикритие :Д
Повече секс, примерно ?![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Можеш да кажеш нещо мнооого тъпо в този момент. Имах подобен проблем, но спасението ми беше, че съм природно надарена в това, да развалям момента. Примерно в ключовия момент, като стане работата и като ми прошепнеше нещо мръснишко на уше и аз само с една единствена фраза оправях "работата". Пробвай, може да се получи.
the fuck?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Сериозно ще се замисля над тва което написа..Първоначално написано от babity
\"...ммм помеждудругото виждал ли си баба си гола?\"Първоначално написано от pandelka
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
това за кого се отнася?![]()
реплика с която се разваля момента![]()