- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За тези от София ...
Искам малко помощ.. трябва ми да открия ено момче.. Който е от София и учи във френска гимназия да пише плс ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
аз не уча там ама познавамм няколко човека кой търсиш?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Казва се Ивайло Трифонов /ако има значение фамилията/ и сега е 12ти клас.![]()
Оф бе какво ти бебеПросто едно време ми беше добър приятел,ама си загубихме дирите ..
поръчай на Пейо ...с колелото ше иде до там
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от Raybeez
![]()
mindscan
То въпросът е във френска гимназия или във Френската? Ако е първото, едва ли ще имаш успех тук![]()
Уфф .. изобщо не съм запозната с училищата в София.Просто имам спомен от това,че учи във френска гимназия. Френска или френската ... Каква е разликата[/b]
Огромна. Има поне 50 уилища, които са с френски, но само една е Френската. Ако беше от Френската някой, който учи там дори и по-малък можеше да разпита дали има такъв човек там, докато сега... Успех![]()
отиваш до сградата на френската гимназия в софия (до първа градска болница) питаш за Антони и като ти донесат Антони го питаш за тоя човек и той ти дава инструкции къде и как да го намериш
антони е най-сигурният там, лично го познавам
всичко ще ти струва 2-3 усмивки ако си готина, ако ли не - приготви си 5лв![]()
toq nqkav svodnik li e we ? ahhahahahahaПървоначално написано от WILD__BOY
The Spark
Ти не разбрали че човека не е от софия ....Първоначално написано от SofiaRegularCunt
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
ааааааа аз познавам един Ивчо от сегашния 12ти клас мааа.... незнам дали е тоз...
I LOVE YOU MARY JANE!!!
И какво като не е от София авторката? Тома дали й пречи да се досети, че в столицата може би има повече от една гимназия с френски? То и в моето училище имаше с френски и може и някой да се е казвал ИвоПървоначално написано от Buhtaaa
![]()