ето поредната история за едно разбито тийнейджърско сърце.. може би ви е писнало от такива теми но аз ще си излея душата
защо любовта винаги наранява..защо е такава??![]()
и ето ме влюбена..залутана в мисли и сънища в които има само мъка и сълзи![]()
знам.. не е вечно но как да се спася от него в този момент?
а страдам толкова много .. пред хората се правя че не ми пука но отвътре горя
при положение че го виждам всеки ден и е просто част от мен
как да не мисля за това? как да го забравя? как?как?как?
![]()
Излизай ,забавлявай се повече на първо място
Гледай да си заета се,за да не мислиш за него.
Да не е единствениа?Ти си толкова млада....
Мила няма начин-времето лекува!След време ще го забравиш!Е може от време на време да се сещаш, но това ще е рядко!
Няма начин, само времето може да помогне... но никога няма да заличи спомена... кофти![]()
nicolepcd
Мисли си за бонбони.Толкова ли няма нещо друго,за което да мислиш?Пф..вкарваш се в излишни филмиНито е първия,нито последния!
Stay up all night with the stars *
естествено че не е последен .. понякога си казвам че съм силна и той не ме заслужава но все пак имам чувства и те няма как да махнат изведнъж с вълшебна пръчица така че на моменти .. ее .. непоносимоПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Лесно е да се каже, но ако и на теб ти се случи... нека видим какво ще правишПървоначално написано от LittlePrincess
Просто й е кофти и си излива това, което й е на сърцето. Бъди по толерантна
![]()
еlsy![]()
Разбирам я прекрасно : ) и казвам това,което мисля.На мен са ми се случвали много по тежки неща и съм ги преживявала.Не виждам къде е проблема и тя да може.Винаги може да стане и по-лошо.Първоначално написано от nicolepcd
Stay up all night with the stars *
^ Мда, може би това, че винаги може да бъде по-лошо е най-голямото успокоение![]()
еlsy![]()
времето лекува... преди седмица бях по същия начин и ето ме сега почти не мисля за него...
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
И аз бях в таква ситуация ... напълно те разбирам, много е кофти, боли много. Колкото и да ти казваме, че ще го забравиш сега ще ти е трудно да повярваш в това. С времето ще свикнеш с болката. Като за начало когато се сетиш за него започни да намираш все отрицателни черти ... аз така направих и бих казала, че ми помогна. Дано и на теб да ти помогне.
Оу милата, в момента се чувствам по абсолютно същия начин. И аз го виждам всеки ден и ми е много гадно, но много трудно се забравят момчета, ако наистина е имало силни чувства. Като за начало ти трябват много добри приятели с желесни нерви и купища упоритост, които да са до теб и да те вкарват в правия път. А след това и ти да си силна и решителна. И наистина, вярно е, че времето лекува всикчо, но сама трябва да си си наумила и да се опитваш да го забравиш. Никога не се връщай към спомени, защото направиш ли го, всичката тази упоритост отива на вятъра. Опитай да водиш живот без мисълта за него. А изкувствената усмивка е задължителна. Хората те възприемат добре, като весел човек и правиш добро впечатление. А и без усмивка няма да намериш следващия.Хайде успех...
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мерси многоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
но жалкото е че и истински приятели не се намират .. аз го мислех за най-добрия си приятел той мен също но явно не е бил искрен .. и все пак го обичам толкова много хем като приятел хем като и като .. офф любовни чувства
.. но си вярвам че ще го забравя макар и трудно
''завинаги'' .. хм .. едва ли това съществува
всяка.болка.която.не.те.уби а.те.прави.по-силен![]()
и.аз.минах.през.това-и.ти.ще.минеш![]()
успех
I can't stop myself from loving you <3
следващия да направи услуга на целия форум и да си излива тъпотиите на стената...
такива като теб не ме интересуват .. като няма какво да кажеш по темата по-добре запази мненито си!Първоначално написано от Andreev
![]()
майната му на тоя бе... и той сере![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
от 1 месец съм така веднъж казах на една фр че откакто вече него го няма аз нямам истинки смяха тя оная почна да ми се смее
е кфо смешно има баси
аз и искарвам чувствата тя ми са мсее......знаеш ли какво я излезе 5-6 пъти на кафе или н анякое място с повече хора запознай се с някой и не мисли за този не мисли даже за нещата които сте има за изживените дни(ако са били такива) всеки спомен с нещо те води към него.....направи си друг спомен с някой друг
тфа беше изказах си мнението
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
мани я тая патка щом ти се е изсмяла такаПървоначално написано от draki4ka
![]()
+1Първоначално написано от Lysit0
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Седни сама някъде, запали една цигара и си помисли за живота. КАжи си: "Животът е хубав" и се аргументирай пред себе си с това колко са добри приятелите ти, колко хубаво семейство имаш и въобще колко хубави неща има в живота ти. На мен това помага...
казано е че трябва да мине половината от прекараното време заедно за да го забравиш..
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
Лекува на дедо ми гъбичките времетоПървоначално написано от sextazy_baby
. Болката не отминава,времето не я заличава,камо ли да лекува.Ако постоянно мисли за него това време няма да я лекува,а ще задълбочава болката.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
и намери си някой по=добър =]Първоначално написано от Lysit0
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !