- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чудя се как...?
Харесвам много едно момиче и всичко права но тя не иска да погледна на мен като нещо повече от приятел (забравих да кажа ния сме доста добри приятели и се познаваме от 2 години).Та моля ви да ми дадете някакви съвети какво да направя защото вече се изчерпах...![]()
Постарай се момичето да те види в малко по-различна светлина. Покажи й как се чувстваш...![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Явно просто няма да се получи.
Stay up all night with the stars *
Няма начин да промени решението си ... Тя вижда в очите ти приятел а не някой , който би се потил върху нея ... ако ме разбираш :P не се надявай много ..
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Ми не разбираш ли просто че тя те приема само за приятел и не иска нищо повече : ) .
Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Hai, i r sexy. K bai.
След като тя самата неиска да те приеме и като нещо повече от приятел просто няма смисъл а прави каквото и да било.ако трябва да сте заедно като нещо по-различно то ще си дойде от самосебе си .Вярно сега ти се измъчваш защото тя не гледа така както ти на нея ,но ако почакаш малко може би нещата между вас ще се променят.
Ако тя не чувства нищо не си прави илюзии![]()
Сигурен ли си, че те приема само като приятел, в смисъл говорили ли сте за това или просто ти е предположение... Защото често зад фразата просто приятел се крие нещо много повече![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
да ви кажа чесно не мога да я разбера защото много пъти е имало лубвни игрички но като говоря с нея по сериозно тя отклонява темата и заради това си мисля че иска да сме приятели но дано да се получи нещо...
Покажи й, че я харесваш, че държиш на нея, кажи й го даже, кажи й че изпитваш чувства и че я приемаш като нещо повече от приятелка, че искаш да излезете някъде заедно- на кафе, дискотека...
Говори й мили думи и сякви там глупости...
Ако ти каже твърдо не, еми... потърси си някоя друга.
Успех.