- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиете ли нещо, когато се храните
Знам че е много вредно, но аз не мога да ям без да пия вода, кола, сок, айрян.......дори като си купя вафла, си взимам и минерална вода, иначе не мога да я изямпри вас как е
Не е вредно,напротив чела съм,че е полезно докато ядеш да пиеш вода.Аз пия и то най- често е вода или чист чай,под формата чист имам предвид,без мед и захар,просто чай.
Е, нормално когато ям тестени работи или неща от сорта на бисквити, солети и разни ронещи се неща да изпитам нужда да пия някаква течност.
Но истината е, че винаги след хранене пия нещо и никога докато се храня, освен ако не ужаднея от самосебе си докато ям.
На мен някакси ми е фиксирано в главата, че не е полезно докато ядеш да пиеш нещо, но дори да е така.. малко хора гледат и внимават с какво и как се хранят и водят все повече и повече нездравословен начин на живот, ама ай, какт' да е..
дам и аз такаПървоначално написано от Lysit0
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Не мога да започна да ям, докато нямам нещо за пиене..Дори ида ям супа или таратор пак трябва да пия нещо. И със всяка хапка задължително отпивам.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Айрян... да не казвам винаги, но в 97% от случаите сядам на масата с мляко.
What you give is what you get!
Не обичам да пия нищо по време на ядене.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
От време на време![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Докъто се яде не е хубаво да се пие вода. Аз още от малка съм си научена да не пияпросто не ми се допива. А и аз пия по 2-3 чаши течност на ден
![]()
Винаги..![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
еми пия сок най-често![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Без някаква течност не ям.
;]
+1Първоначално написано от SiNiStEr
nicolepcd
Пиеме,да.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !