.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: мразя я ..

Голям фен
    Мдаааааа,детска радост,шарени бонбони.Това го правехме когато бяхме на 11...О,аз не те харесвам,я чакай да се понатискам на тоя,когото харесваш...Глупсоти на търкалета...Не е задължително всички да са на твоя акъл...Може просто да не му обърне внимание...А ще ми хареса той да си падне по някоя друга хахахахха Ето тогава ще стане купон
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Пфф...Не става само с ядене,трябва и акъл.
    Толкова малко изречени,а толкова много казват за културата на днешната младеж.Баба ми ако те чуе,че ще се бориш с друго момиче за вниманието на момче,ще си отиде жената.Откъде накъде ти ше му се буташ,а не той на теб?Откъде накъде пък тя само защото не намира общ език с теб,ще му се натиска,за да те дразни?Ако е свястно момчето,хич няма да и обърне внимание,а по най-дискретния начин ще я разкара.Ако и отвърне,за какво ти е момче,което се раздава на всяка 2-ра курва?Лъжа ли се или при вас няма избирателност?
    +++ МН точно казано.Най=правилният отговор,
    замисли се върху него!

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Пфф...Не става само с ядене,трябва и акъл.
    Толкова малко изречени,а толкова много казват за културата на днешната младеж.Баба ми ако те чуе,че ще се бориш с друго момиче за вниманието на момче,ще си отиде жената.Откъде накъде ти ше му се буташ,а не той на теб?Откъде накъде пък тя само защото не намира общ език с теб,ще му се натиска,за да те дразни?Ако е свястно момчето,хич няма да и обърне внимание,а по най-дискретния начин ще я разкара.Ако и отвърне,за какво ти е момче,което се раздава на всяка 2-ра курва?Лъжа ли се или при вас няма избирателност?
    едно от най-добрите мнения по тази тема ! Евала
    Раят и адът са единствено в ума ни !

Град
    Усмивката :Р
    А аз не мога да си обясня от къде на къде момичето, с което не се понасяте ще знае кой си харесваш... Защо разправяте на всички кой най ви "кефи"....?
    Никой не може да ти каже какво ще стане, ще разбереш. Не губи кураж и си се забавлявай, не е нужно да ходиш по задника на някой който не те заслужава
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си