- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен проблем
Здравейте, харесвам едно момиче от моя клас, казва се Илиана и е на 15. Много е хубава, бих се оженил за нея (blush). Та по същество: лесно се възбуждам. Винаги преди да я заговоря, как да кажа ... опъвам палаткатаЕстествено ме е срам, и си сядам на чина отново. Какво да правя??
Сложи си бронз в супата-тъй правели на войниците![]()
Може да пробваш си набиеш една преди даскало...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
т`ва за бронза не ми изглежда добра идея, а 2-рото понякога го правя и в даскало... тя сяда пред мен и. се случва да не издържам.. (angel)
охххх извратен си.. еми седи си на чина и от там я заговаряй и няма да те гледа![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
не съм извратен... не знам какво ми става, 1 път тя ми поиска химикалка и сякаш получих оргазъм (angel) давайте съвети, че направо мн. ме е яд :@
Ти момиче виждал ли си през живота си до сега? Това не е възможно, да ти даде химикалка и ти да получиш оргазъм....... Немога да си го представя...
Hai, i r sexy. K bai.
Виж тва е доста странно... Млати по-честичко
![]()
усех с момичето...
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Голяма ненормалщина е!виж майка ти да не ти слага виагра в яденето!
НЕ сега сериозно.Ми брато ддз ходи с пениса нагоре таак не си личи толквоа.Поне аз така правя когато ми стане на нежелани места.Нз к ода ти кажа проббвай да тръгнеш с нея и да ти удари една може да ти мине желанието!
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
ole male ave tos patlak ti e mnoy palax moje bi mu se pravi nee6ty mislq 4e traa i priznai6 4e ima6 takiva 4uvsta i da q takoa6 .... yspex s krasivoto momi4e koeto te vazbujda !!!!
![]()
Облечи си някакви по-тесни дънки.През тях трудно ще вдигнеш палатката.Макар че ми се струва нереално само да говориш с нея и веднага да вдигнеш самолета....
и на мен ми става така понякогаама аз се усещам и веднага сядам на чина
![]()
OoOoOoo... възможно е![]()
Аз мн си харесвам едо моми4е (до такава степен която описа) ама се чудих мн време дали ме харесва или не ... сега тя си има приятел а когато я попитам ми казва че Е имала чувства към мен![]()
Брато просто говоори по-често с нея и тн... не изпускай момента
ХаххахахХаХахх![]()
Искам да се оженя за нея.. лесно се възбуждам
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
е как бе, той ша свърши още преди да я е докосналПървоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
ама стига се смяхте на момчето бе, може да е готин ся, откъде да знаем![]()
авторе, опитай да се прикриваш с нещо
а на тва момиче кво му е отношението към теб?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами един път и носих раницата, давал съм и химикалки, преписвала е домашни от мен, дори ме е молила да и купувам закуска от лафката, мисля че много ме харесва, но проблема ми е, че не мога да направя първата крачка поради този проблем ;( давайте предложения, че съм в задънена улица![]()