.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Странен проблем

Здравейте, харесвам едно момиче от моя клас, казва се Илиана и е на 15. Много е хубава, бих се оженил за нея (blush). Та по същество: лесно се възбуждам. Винаги преди да я заговоря, как да кажа ... опъвам палатката Естествено ме е срам, и си сядам на чина отново. Какво да правя??

Сложи си бронз в супата-тъй правели на войниците
    Може да пробваш си набиеш една преди даскало...

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

т`ва за бронза не ми изглежда добра идея, а 2-рото понякога го правя и в даскало... тя сяда пред мен и. се случва да не издържам.. (angel)

Супер фен
    Град
    Bourgas
    охххх извратен си.. еми седи си на чина и от там я заговаряй и няма да те гледа
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

не съм извратен... не знам какво ми става, 1 път тя ми поиска химикалка и сякаш получих оргазъм (angel) давайте съвети, че направо мн. ме е яд :@

Изчукай я

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    София
    Ти момиче виждал ли си през живота си до сега? Това не е възможно, да ти даде химикалка и ти да получиш оргазъм....... Немога да си го представя...
    Hai, i r sexy. K bai.

Голям фен Аватара на glamouros
    Виж тва е доста странно... Млати по-честичко усех с момичето...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    София-Младост4
    Голяма ненормалщина е! виж майка ти да не ти слага виагра в яденето! НЕ сега сериозно.Ми брато ддз ходи с пениса нагоре таак не си личи толквоа.Поне аз така правя когато ми стане на нежелани места.Нз к ода ти кажа проббвай да тръгнеш с нея и да ти удари една може да ти мине желанието!
    Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!

Град
    Гражданин на света !!! New York
    ole male ave tos patlak ti e mnoy palax moje bi mu se pravi nee6ty mislq 4e traa i priznai6 4e ima6 takiva 4uvsta i da q takoa6 .... yspex s krasivoto momi4e koeto te vazbujda !!!!

Град
    Svishtov, Bulgaria
    ами 'изпусни напрежението' преди това, ако ме разбираш . да не се притесняваш, то си е нормално в тая възраст, но гледай да мислиш за нещо друго, защото туко-виж сте тръгнали - няма да е голяма убост всеки път като се натискате да изпразваш резервоара

Град
    pld maina city
    Облечи си някакви по-тесни дънки.През тях трудно ще вдигнеш палатката.Макар че ми се струва нереално само да говориш с нея и веднага да вдигнеш самолета....

и на мен ми става така понякога ама аз се усещам и веднага сядам на чина

мхмхмх

OoOoOoo... възможно е
    Аз мн си харесвам едо моми4е (до такава степен която описа) ама се чудих мн време дали ме харесва или не ... сега тя си има приятел а когато я попитам ми казва че Е имала чувства към мен

Брато просто говоори по-често с нея и тн... не изпускай момента

Град
    Ямбол
    ХаххахахХаХахх
    Искам да се оженя за нея.. лесно се възбуждам

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от eXciTeD
    т`ва за бронза не ми изглежда добра идея, а 2-рото понякога го правя и в даскало... тя сяда пред мен и. се случва да не издържам.. (angel)
    Е тва е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Изчукай я
    е как бе, той ша свърши още преди да я е докоснал

ама стига се смяхте на момчето бе, може да е готин ся, откъде да знаем авторе, опитай да се прикриваш с нещо а на тва момиче кво му е отношението към теб?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ами един път и носих раницата, давал съм и химикалки, преписвала е домашни от мен, дори ме е молила да и купувам закуска от лафката, мисля че много ме харесва, но проблема ми е, че не мога да направя първата крачка поради този проблем ;( давайте предложения, че съм в задънена улица

Цитирай Първоначално написано от pampers

Цитирай Първоначално написано от pampers

заговаряй я по-често;накрая ще спреш да се възбуждаш толкова лесно, но в никакъв случай не изпускай момента, ще съжаляваш после

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си