- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за...
Какво мислите за Садо Мазо секса?
Аз лично смятам, че това е извратено, но някои го възприемат за нещо...хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
на мен лично не ми харесва, не си падам по чак толкова грубите неща![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама то не е просто грубо, то е .... болезнено!!!
<<Love is in the air>>
против .... авторке успокойсе малко ... пийни чаша млекце ще ти повлияе добре
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Ако е с мярка и няма разни хипер гадни неща в стил истински бой и унижения е доста възбуждащо. :P Ама далеч навътре в садо-мазото не бих навлязла... Много ми идва грубичко и злобно. Само до връзване за леглото и по-груб секс.
Връзването не го виждам като болка!Но примерно некой мазник да ти навира в путката ти двата си юмрука или да ти щипе с клещи зърната... това е болка! Не знам за вас, но според мен тода не би могло да е секс!!!
![]()
<<Love is in the air>>
Зависи до каква степен. Понякога да вържеш партнера си има готина черта леко захапване тук таме да. Ама камшици и прочие твърдо НЕ
И аз така мисляПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от _Kristin_
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Харесва ми!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ми против съм садо мазото-прекалено грубо и извратено.Е, да за грубият секс съм, но не и за прекалено грубият!
не си падам по него
![]()
Ами нем изобщо не ми допадат грубите неща и не ми харесва![]()
![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?