- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите в момента?!
Вися във Тийнпроблем,докато трябва да се оправям да излизам :/ ...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
отговарям ти на тъпата тема![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Слушам музика и се бия с брат ми
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
лафя си с жената и си играя с един нож![]()
Слушам музика, защото съм бясна и това ме успокоява и ме отделя от останалите хора, които ме дразнятИначе нищо гледам тука какво става по форума, защото съм болна и цял ден съм в нас и нямам к'во да правя.
Слушам 'баси яката песен и чопля семки!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чакам да стане вечерята, защото умирам от глад![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Седя и пиша в темите![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
гледам формула![]()
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
Слушам http://www.youtube.com/watch?v=1nP3XB7hrFo&ob=av2e и чатя с гаджето![]()
Слушам музика и чатя с 1 фр.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
говоря по скайп с приятели, и гледам тв![]()
without you how to have fun, without you already they forgot ...
Ям и си почивам.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
драскам си :4
without you how to have fun, without you already they forgot ...
waitin' 4 an answer![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞