.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    София
    Имаме планове,разбира се. Всеки сериозен и отговорен човек трябва да има план,а дали ще стане така е друг въпрос
    Smile!?

Град
    България
    Искам да съм с моето момиче, красиво кат` кокиче до края на света! Планове не сме правили, но и 2-та искаме да се махнем от малкото градче, в което живеем, защото си е голяма мизерия. Иначе се надяваме на нормален и спокоен живот.
    Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!

Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!

Град
    in my world!
    сама за себе си имам планове но когато съм с някой нямам не обичам да планувам съвместен живот става мн сериозно и се задушавам не съм по тая част
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

И на мен са ми минавали какви ли не планове през главата и на него също,но по принцип избягвам да говорим на тази тема,защото един ден всичко може да рухне и да не стане така както сме си го мислили.Затова живеем в настоящето пък по-нататък каквото става ще става .

"ще си поживея още 15-16 годинки,след това ще се омъжа за някой стар милионер, в първата брачна нощ ще започнем да се събличаме, той ще получи инфаркт,аз ще му наследя милионите а след погребението ще си намеря някой млад красавец и ще съм щастлива " .. хаха рано ми е още за планове

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Хах, планове с мъж?О, те прецакват всичко.Имам планове сама със себе си и по възможност с куче, в най-отдалечената точка на България.
    За да се прецака една връзка трябва да поработят двама души. Никога не можеш да кажеш, че вината е само в единия.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Хах, планове с мъж?О, те прецакват всичко.Имам планове сама със себе си и по възможност с куче, в най-отдалечената точка на България.
    За да се прецака една връзка трябва да поработят двама души. Никога не можеш да кажеш, че вината е само в единия.
    Ok.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, правя си планове. И все пак с него съм над 4 години, а и съм на 23......но знае ли човек. Всичко си случва в този свят и може утре да не съм с него......А и гледам плановете да не са грандиозни, защото често се провалят.

С предишния имах големи планове... и всичко рухна. Затова със сегашния нямам, пък и нещата не са много сериозни. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Старая се да не правя планове за нищо. Но не съзнателно пак го правя и винаги се дъня

Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Ами аз с никой друг не съм си мечтала така...
    Просто...това е първата и ПСЛЕДНАТА ми истинска любов!С него съм завинаги!И ако мислите да ми казвате, че се "филмирам" (което на последък е много нашумяла дума във форума) въобще не си правете труда!Знаете ли колко точно ме интересува мнението на злобарите по въпроса?!..
    Мойта ситуация в момента е абсолютно същата Плановете саа той да дойде след 2 години когато е на 18 във Варна, ще живеем заедно а по нататък ще заминем някаде А да и искаме момченце

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си