За какво я нападате"влияела се от чуждото мнение, не трябвало да и пука"... като малките деца сте значи...![]()
В интерес наистината ботушките не са никак лоши(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от dark_sw
Към авторката: извинявай но щом едно нещо независимо обувки, дрехи или каквоото и да било ти харесва защо трябва да питаш в някакъв си форум непознати какво мислят за тях?! Просто ще получиш 1000 различни мнения просто защото колкото хора има тук толкова различни мнения, вкусове и интереси има...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
абе как спортни ботушки с равна подметка да са курвенски?!ботушките ти са супер сладки, я не се излагай а си ги носи! мн са сладки
![]()
Хах,всъщност сега прегледах темата за ботушите и разбрах,че си доста проста![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
a4estvoto e malko kofti ama karaiПървоначално написано от iliana_svoge
tva sa moite. otzad sa nav1rzani podobno na maratonki.ima i katarami.obojavam gi
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Диагноза: Като квалифицирано медицинско лице мога да заключа, че авторката на темата е тъпа курва с липса на всякакъв вкус.
Лечение: Нелечимо. Препоръчителна е намесата на газовата камера.
Купих си маратонки ама приятелите ми казах че са малко курвенски щото са червеникфо да права сега?
![]()
![]()
изобщо не са курвенски обаче честно да ти кажа изобщо не ми харесват не са мой тип просто![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"