- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сайтове за емота
Хора кажете някви сайтове, в които мога да се запозная и сприятеля с емота, по възможност от пловдив благодаря предварително :P
О,боже Наскоооо wtf![]()
![]()
![]()
Хора гледате ли докъде ш ви докара слушането на тези лайна Tokio Hotel ?![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
оф, като не знаете това, което ви питат, по-добре си мълчете
![]()
Олеле...Насе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ахахахах и аз бързам да цъкна и аз,да ме изтърваПървоначално написано от iliana_svoge
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не че искам много да се меся, ама модове, малко банче за охладяване на страстите?
Само днес мисля засякох ~ 5 теми на тоя пич, ако всички тръгнем да пускаме по толкова какво ще стане според вас?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
аз никъде не прочетох в правилата по колко теми на ден имаме право да пускаме
![]()
![]()
![]()
ох айде моля ви спрете с тоя спам, темата ми е съвсем сериозна а в гугъл нищо не намерих
vampirefreaks.com
sorry-ne sa samo emota tam,ama vse pak![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
в импулс има доста... иначе www.emocorner.com амаа тфа не е бг сайт и не знам
п.п. ТИ СИ ЗЛЕ
п.п. ЕМО ЛИ СИ?
Fall down seven times..
Stand up eight.
мерси, ама ако може нещо на бг, че няма как да се сприятеля с емота от други континенти и държавиПървоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
еее,4е и капризи![]()
ми то iPurple ти го и казал/a-в импулс е истината-там всеки 2ри веше емо,когото стилът беше модерен![]()
бахти тъпата тема
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Излез на улицата, прережи си вените и те сами ще дойдат.
Да си направят едно масово самоубийство. Ние ще дойдем да пляскаме!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Просто нямам думи колко сте ограничени (99% от вас)-аз какво ви питам, вие какво пишете
Във всеки български сайт за запознанства има разни такива. Ръце, клавиатура.. нямаш ли си.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
бе лапай на Била, стига да й го намериш (ако още има).
сигурно й е омръзнало да се чукат с брат й постоянно с вибратори
деба и простотията, деба..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре НЕ-ограничени човеко, за теб google.com няма ли, или само ние, ограниченото простолюдие, можем да го използваме?
Както казах по-нагоре, в гугъл нищо не открихПървоначално написано от Thoughtless
Значи не знаеш как да го използваш.
очевидно, затова искам помощПървоначално написано от Thoughtless