- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли бръснати глави
Като ги видя такива елементи и ми става зле с искривените им тикфи и се постригали 0 номер и вече никои не може да ги спре нали са скийнхед.Не на всеки му отива![]()
Съгласна съмПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Ackoto e az sum 2ri nomer , sledvashtiq put shte se podstrija 1vi mn me radva ackoto e i ti bocka kosata![]()
puk i mi e po dobre
ами според зависи![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от summer_mo0n
![]()
![]()
![]()
Че ти какво си мислиш че всеки който е бръснат е "скийнхед" ли..жестоко грешиш...едно е да видиш некви гъзета бръснати или мутри друго е да видиш един корав СКИНХЕД!Прави разлика..огромна е!
СВОБОДА!
ne se uchudvam ot komentarite.v dneshno vreme v bg sa na moda pri momchetata pricheski tip "grumnal bushon" (samo che modernata versiq)...az mu vikam pederastiq
зависи какъв е и дали му ходи
иначе защо не![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Не.![]()
Нов ник: Cassidy
ako mu otiva![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
евалата,евалата,евалата....н якой да просветли бедните заблудени души какво е скинхед,и какво е бръснат гъзарПървоначално написано от choke
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ами като се замисля да, много ме кефят е не 0 номер ама 1 е страхотен.То много зависи от физиономията на човек...![]()
Те са ми страст.
И снимки бих ви пуснала, ама не заслужавата да изплакнете окото.![]()
Дам и аз тейПървоначално написано от CenCe
![]()