Ако сте момче и искате , какво бихте правили/пробвали по време на акта?
- Епа правил съм го с момче! Не е повод за гордост или нещо такова. Оф квото се прави с момиче, само където ебеш в гъза иначе всичко си е като секс със момиче. А да и момчетата са плоски, нямат големи гърди!

П.П. Бисексуален съм!
П.П. Правил съм секс със момчета. Дали ще продължа? Да, но няма да съм курварин. Харесвал съм си и двама приятели, ама те не са хомосексуални или бисексуални и ми стана тъпо! Но са сладури! Знаят, че ги харесваХ и не ме дискриминираха!!!

Българина дискриминира преди да му се е случило нещо. Като му се случи не прави нищо! Което е глупаво! Не се заблуждавайте, че бисексуалните си лягат с всяка/всеки срещнат!!! Ние също имаме вкус и често вкуса е еднакъв с противоположния пол! Което е смешно понякога!
Както каза едното приятелче : ,,Не ми пука дали си гей или бисексуален! Приятел си ми и край не ме интересува нищо друго. Няма да те оставя заради някаква сексуална ориентация! Само да ти кажа, внимавай като дойдеш в моя град и като спим двамата кво ще правиш!''

Щях да спа в тях, ама се наложи да се прибера в моя град. Не, нищо нямаше да му правя. Само щях да го гледам едно превъзбудено , но за мен приятелството е преди всичко! Няма да си пропилея приятелството заради един секс! Нямаше да се стигне и до там, защото той най-много мрази гейове и бисексуални, щеше да ме убие! Късметлия е! Точно такова приятелче да му се падне!

Бисексуален съм!