.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли пробвали с човек от вашия пол? Какво бихте пробвали

Гласували
154. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА, мисля че ще ми е приятно, момиче съм [ne sym lesbo]

55 35,71%
  • ДА, мисля че ще ми е приятно, момче съм [ne sym gej

13 8,44%
  • Нееееееееееее НИКОГА! Анатема!

64 41,56%
  • Абе зависи от товавa в какво настроение съм

22 14,29%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Супер фен
    Град
    България

Re: Бихте ли пробвали с човек от вашия пол? Какво бихте проб

Ако сте момче и искате , какво бихте правили/пробвали по време на акта?
    - Епа правил съм го с момче! Не е повод за гордост или нещо такова. Оф квото се прави с момиче, само където ебеш в гъза иначе всичко си е като секс със момиче. А да и момчетата са плоски, нямат големи гърди!

П.П. Бисексуален съм!
    П.П. Правил съм секс със момчета. Дали ще продължа? Да, но няма да съм курварин. Харесвал съм си и двама приятели, ама те не са хомосексуални или бисексуални и ми стана тъпо! Но са сладури! Знаят, че ги харесваХ и не ме дискриминираха!!!

Българина дискриминира преди да му се е случило нещо. Като му се случи не прави нищо! Което е глупаво! Не се заблуждавайте, че бисексуалните си лягат с всяка/всеки срещнат!!! Ние също имаме вкус и често вкуса е еднакъв с противоположния пол! Което е смешно понякога!
    Както каза едното приятелче : ,,Не ми пука дали си гей или бисексуален! Приятел си ми и край не ме интересува нищо друго. Няма да те оставя заради някаква сексуална ориентация! Само да ти кажа, внимавай като дойдеш в моя град и като спим двамата кво ще правиш!''

Щях да спа в тях, ама се наложи да се прибера в моя град. Не, нищо нямаше да му правя. Само щях да го гледам едно превъзбудено , но за мен приятелството е преди всичко! Няма да си пропилея приятелството заради един секс! Нямаше да се стигне и до там, защото той най-много мрази гейове и бисексуални, щеше да ме убие! Късметлия е! Точно такова приятелче да му се падне!

Бисексуален съм!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на miShle
    Такаа... момиче съм и не че бих го направила с друго момиче,но евентуално някога по някакъв начин го направя .. бих искала да видя кфо е това да лижеш момиче Ще ми е интересно просто
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

момиче съм и твърдо да-бих го направила с момиче...понякога си мисля че съм бисексуална....момичетата доста ме привличат но от друга страна си имам сериозен приятел....
    I love You for your gentle hands that melt my pain away.I love you for your loving heart that made mine beat again.

Цитирай Първоначално написано от bebka1936
    абе аз съм се целувала с момиче...не е по-различно..само дето тя знае какво би ми харесало...къде как да пипне и да направи..щото се пак и 2 сме от един пол и донякъде..кфот харисва на едната..тфа харесва и на другата....НО все пак нз докъде бих стигнала...За ся съм била само до етап целуване...
    +1

Mom4e sym, celuvam sym se mnogo pyti s mom4eta (na 6i6e, zaradi nqkvi basove i pro4ie) i nikoga ne mi e pre4elo, no ne bih pravil ni6to pove4e ot tva

ob6to zeto sym protiv obratnite, kefa se na lesbiiki, no mraza gadjeto mi da se celuva s nqkoq neina priqtelka

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Не мерси.

НИКОГААААААААААААААААА

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момиче съм.Целувала съм се с момиче и съм давала на момиче да ме...Но аз не се престраших.
    Приятелят ми е много добър в френската любов,но не по-добър от момиче.
    НЕ СЪМ ЛЕСБО,САМО СЪМ ПРОБВАЛА!

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    ДА, мисля че ще ми е приятно, момиче съм [ne sym lesbo]

Ножициии

заеби майна, кви са тея неща!?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    София
    никога за нищо на света всичките тия животни дет ги наричат гейове и лезбийки трябва да ги изловат да ги измъчват докато вече нямат глас да молят за милост а от очите им вместо сълзи не тече кръв и това не им стига на тия животни

Град
    * South Central *
    Цитирай Първоначално написано от FootballManager
    Момче съм естествено и съм на тва мнение:
    Нееееееееееее НИКОГА! Анатема!
    +1

Град
    sofiq
    при мен зависи от настроението но не си падам по контакти със задни части и сякаквите анални работи ... направо лошо ми става
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

Град
    Великобритания
    ДА, мисля че ще ми е приятно, момче съм [ne sym gej]

мислила съм го..мн пъти съм имала тази възможност..но просто като стане леко по-сериозно се отказвам..НЕ МИ Е НА СЪРЦЕТО !

Бих пробвал да счупя главата на мазния гей
    Никога...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нееееееееееее НИКОГА! Анатема!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

НИКОГААААААААААА

sladky2009
    Guest
    да бих искала момиче да ме целува и признавам че си мисла за тва често

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    намирам някои момичета за секси и изпитвам сексуално влечение към тях.
    бих искала това да прерастне в нещо повече, но не мисля, че около мен има такава жена

за протокола: целувала съм се с момиче, но това беше отдавна и нямаше нищо сексуално в този акт

евала на Антихюмън
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на Rofl4e
    небих пробвала..!

s udovolstvie bih probvala(momi4e sam)!!!!!!!!!!!!ne 4e sam lesbo ama mi e interesno kakvo e lije6 kotenca

Момче съм и съм бисексуален и съм пробвал и с момчета и с момичета.. няма кой знае каква разлика...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

НЕ!
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Целувала съм се с момиче, но не знам дали бих предприела нещо повече.. най-вероятно не, имам си момче за всичко останало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си