- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Досадна Хрема
Хора знаете ли как да се преборя с хремата? Преди две седмици имах хрема в началото беше рядка после, гъста и накрая изчезна. Това стана за 3 - 4 дена без да вземам нищо. Сега от 1 седмица ме боли гърло. И сутринта се събудих с ужасна хрема. Тя е рядка и непрекаснато, докато се издухам и се напълва пак. На бюрото ми има цял куп с кърпички и непрекаснато расте. Ужасно е! Носът ми се разрани вече! ЗА 1 ДЕН! ужас е просто като извор адски ме мъчи направо...ми се реве ;(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиди при личната ти.
Направи добро- яж л***о !
ползвай капки (само да не ти стане навик..) и можеш да си правиш инхалации
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
набутай си кърпички в ноздрите и стои така известно време и кат ги извадиш няма да тече.. поне при мен помага![]()
:P
Ксилометазолинът май те вика по имеМоже да си вземеш и Биопарокс.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!