- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам мнение
снощи с приятеля ми решихме да го направим.По време на "любовната игра" не беше с кондом.Той ме пипаше долу след като си пипа члена.После аз като се пипнах там,нещо лепкаше.Веднага се забърсах с мокра кърпичка и след това спряхме.Искам да попитам има ли вероятност да е станал гаф?
Моля за мнения само по въпроса,без изказвания от рода "Да сте внимавали", "Да сте чували за кондом?" и т.н
Гарантирам ти, 200% ,че не си бременна![]()
![]()
![]()
![]()
o6te ot sutrinta li me po4vate,be?!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
на 18 съм
благодаря на люсито и ненормалника,че споделиха мнението си,без преки обиди,а относно необразоваността-не мисля,че човек когато иска мнение е необразован
Да така е, но това е въпрос от рода "Локвите пият ли се, мамо".
Skype - detekt0441
Абе хора спрете да се е*бете без да сте прочели поне какво пише в учебниците... Ако не в учебниците (щото повечето ви е страх да ги пипнете) поне разгледайте някой сайт или поразпитайте наоколо... Как може на 18 да не знаеш как се забременява, ама разбира се, ходиш да се е*беш!
Скъпа, съжалявам, но наистина си необразована. Питаш въпрос, който е повече от елементарен - липсва ти сексуална култура.
Ако това ще те успокои - доста от младежта на България няма познания за секса, но ти си на 18, дерзай, не задавай смешни въпроси по форумите!
Нормално е като си възбудена да се подмокриш отдолу - това е естествена смазка - природата си е измислила работата перфектно! (за да бъде улеснено проникването на члена във вагината при секс)
Не си бременна, защото приятеля ти не се е изпразнил в теб, да не говорим че и няма как да се изпразни след като дори не е прониквал в тебе!![]()
И все пак правете секс само с кондоми! И следващия път да не бягаш да се триеш когато се подмокриш!
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
наистина щеше да е ненормално ако не се беше подмокрила тва си е признак за възбуда
+11111Първоначално написано от jghgh
Първоначално написано от jghgh
еми лепкаво му е на момичето бе
![]()
![]()
споко , нищо ти няма![]()
![]()
споко почети малко анатомия не си бременна
![]()