.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля за помощ!

Ситуацията е следната:с едно момче нещата бяха на път да се развият.Той е от Търново и искаше да се видим.Два пъти го поканих да дойде-той и двата пъти не дойде,защото уж бил зает и сега нямал пари.Това според вас значи ли ,че ме врътка .... щото с такива оправдания...А другото е ,че той е почти на 19, а аз съм на 17 и онзи ден ми каза,че в момента търски връзка,oето да си ебне нещо.Ееее това направо ме разби и ме наведе на мисълта,че може би не ми е мястото до тоя човeк.Вие как мислите?Уж дава зор да се видим,пък оня ден ми каза,че все му е тая дали ще се видим или не.Дайте ми съвет-да продължа ли с него или да си спретнем един сериозен разговор,в който аз да му кажа довиждане??Моля за помощ,много съм объркана и не зная как да постъпя

Мега фен Аватара на babity
    Не считам за необходимо да прекратяваш отношенията си с този човек. Факт е обаче, че той не желае да има "любовни" отношения с теб, нито каквото и да било по - сериозно от убиване на времето в скайп, или където кореспондирате. Фейс дъ фактс!

Хммм, абсолютно не си заслужава.
    Може и да не е лош човек*, но всеки има периоди (на някои им траят прекалено дълго... ) в които не ще връзка, а само задоволяване на нагоните.
    Това не е никак малко нещо и те съветвам да не се занимаваш с него. Все пак доста ви се разминават очакванията и исканията, и прави си сметка ако тръгнеш с него какво отношение ще искаш, и какво ще получаваш (и обратното за него - каква ще иска да бъдеш ти... просто момиче за леглото, а не влюбена девойка със сърчица в очите...)

*И все пак не мисля че трябва да си имаш работа с някви типове, дето не си търсят сериозна връзка О.О
    Още повече ако те размотават и ту искат да те виждат, ту не... ясно че тоя си търси само ебането. Интересна си му без съмнение, но интересна за какво?
    Недей се занимава по-добре
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Явно иска само секс от теб. А може би убива времето си ... Не се занимавай с него вече..има толкова много момчета

дам по-добре не се занимавай
    \/

Не се занимавай с него.Мисля,че 2та пъти,в които не е дошъл,са достатъчни.
    Stay up all night with the stars *

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Re: Моля за помощ!

Цитирай Първоначално написано от hinari
    Ситуацията е следната:с едно момче нещата бяха на път да се развият.Той е от Търново и искаше да се видим.Два пъти го поканих да дойде-той и двата пъти не дойде,защото уж бил зает и сега нямал пари.Това според вас значи ли ,че ме врътка .... щото с такива оправдания...А другото е ,че той е почти на 19, а аз съм на 17 и онзи ден ми каза,че в момента търски връзка,oето да си ебне нещо.Ееее това направо ме разби и ме наведе на мисълта,че може би не ми е мястото до тоя човeк.Вие как мислите?Уж дава зор да се видим,пък оня ден ми каза,че все му е тая дали ще се видим или не.Дайте ми съвет-да продължа ли с него или да си спретнем един сериозен разговор,в който аз да му кажа довиждане??Моля за помощ,много съм объркана и не зная как да постъпя
    Душа кой е тоя индивид от Търново да ида да го пребия че ми е на 10 мин път?хахаххаха
    Я не се занимавай с такъв кретен няма да се унижаваш така, какво искаш да дойде да спи с тебе и да ти отреже квитанциите?Имай си достойнство и не се поддавай!!!

Град
    Sofiq
    Ясно е ,че не му пука эа теб.

Съгласна съм с написаното от babity.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Боже аз сигурно го познавам.Как се казва,дай снимка
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Явно иска само секс от теб. А може би убива времето си ... Не се занимавай с него вече..има толкова много момчета
    Мхм

Голям фен
    Не си заслужава да се занимаваш с този...големият ебач...тегли му една дълга цветуща и българска и такам...дигай главата и го махай тоя развейгащатковец....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    +1 ne my puka za teb,samo te izpolzva
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си