- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми! Да го направя ли? Да се унижа ли?
съгласна сам,все пак това не е филм не може някой да махне с пръчицата и хоп от плеибои в романтик не всичко се подрежда като в A walk to rememberПървоначално написано от jghgh
![]()
Можеш да се унижаваш истински само за някого, с когото виждаш живота си нататък. Ти щастлива ли ще си 1 ден с момче като него до себе си? И да се примириш да не получиш от най-сладките моменти в една връзка: гушкането и шепненето на думите обичам те след секс, да го гледаш да ти готви нещо и да се проваля мизерно естественода получиш сладък смс... Ох,милион неща, които няма да получиш, а само се унижаваш и се бориш за тая мизерия. На твое място аз бих го скъсала за дето не ми дава всичко това.
+1Първоначално написано от chokolate_girl
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не знам още какво тичаш по тоя партал. тоя не те заслужава. Глупава ще си ако продължаваш да му лазиш в краката. безмислено е. не е последния.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
i az sam na tova mnenieПървоначално написано от Bellatrix
Аз ще го кажа! Хич не го харесвамПървоначално написано от The_iMMortal_f
То всеки си има вкус де... По темата - бих ти казала да не го правиш, но знам, че ако аз бях в твоята ситуация щях да го направя...
Животът е адът описан в Библията!
Имам чувството,че съм те виждал някъде.О.о
Колкото до темата ти,ако решиш да го потърсиш просто още веднъж ще издгнеш неговото плейбоиско самочувствие до небесата,а той точно това иска.Остави го,няма да ти е лесно да го забравиш още повече,че щом живете през блок,но с пренебрежението си и с това,че няма да го търсиш може би поне малко ще убиеш това негово самочувствие.
и ще добавя мн си яка не си заслужава да се занимаваш с негоИзвинявай ти да не си някаква мазохистка? Има една дума, достойнство и викат, ти такова нямаш ли? Или може би ще му угаждаш за всичко, ще се лишиш от мнението и желанията си,ще му лижеж гъза (без извинение) и винаги ще се извиняваш за неговите грешки??? Бий си два шамара от мое име и му покажи колко много е изпуснал/сгрешил. Друг избор нямаш!![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
гледам на всички мненията и въпреки, че знам, че не трябва да правя нищо повече, ми се иска да направя поне още нещо.. той разбира се отново не ми отговаря в скайп, не ми звъни, но и аз не съм му звъняла вчера, писах само едно "Здрасти, как си?" в скайп.. супер мн бях хлътнала по него и затова ми е адски shit, че го загубих и в момента имам чувството, че няма да мога да харесам друг толкова много, камо ли пък и той да ме хареса, има едно момче, по което доста се загледах преди половин месец в МСвят на Попа точно - казва се Мартин, напрао ми окапаха очите хаха /който е от София ако минава през попа може да го види/, та се оказа, че един мой мн добър приятел е мн добър приятел с въпросния Мартин.. но Мартин пък си има гадже от 2-3 години и едва ли ще ми обърне внимание хаха.. ама и аз кви глупости почнах да дрънкам
Сега говорим за тоя идиот, дето ме за*ба, начи тва от мн време не ми се беше случвало - 4 месеца аз да НЕ погледна др момче, с изключение на тои Мартин преди половин месец.. просто си искам моя си красавец от снимките, мисля си като успея да го преодолея и понеже мисля да поддържам контакт с някои от неговата компания и понякога ще се озовавам при тях, та си мисля да си говоря с Дани съвсем нормално, за да види, че съм го преодоляла и че не ми пука за него вече
остава само да го преживея, но КАК? от един квартал сме, през един блок сме, вчера минах през кафето, в което мн често седим.. седят де.. и само като му видях бялата хубава кола и колата на един приятел и лошо ми стана, цялата се разтреперих, та после чак до плиска ме държа, на спирката още трепетликахне е лесно да го забравя, особено като го виждам
хах... тва да не е Дани от изток... от доста време не го бях виждал този персонаж (ако не го бъркам де)...
е ако това ще те успокои, едва ли са мн тези дето така ше му тичат по гъза, та може тва да му прилипсва по някое време
... и те така
е друго си е бяла кола, стига да не е баничарка...
деба ние с черните коли вече не сме на мода![]()
В миналата тема,която беше пуснала за него ти казах,че не ми харесва нещо в тази история....Но все пак това,което разказваше в тема,си мислех,че май наистина е хлътнал по теб доста..И, че може би се променя,но съм сбъркала...Страшно много съжалявам,че е станало така..Сега ти страдаш,а на него може би не му пука..Опитай се да поговориш с него....Изяснете си всичко и готово.Той е пълен глупак да те зареже....Ти си много красива.Знам,че каквото и друго да пиша ще е излищно...Знам,че си влюбена,знам,че се чувстваш зле,но помисли и за себе си.Ще имаш и други връзки,ще обичаш и други момчета...Ще има скъсвания,болки и сълзи,но ти трябва да бъдеш силна.Всичко най-хубаво ти желая.Усмихвай се.
![]()
С усмивка, всичко е по-лесно.
![]()
![]()
Сетих се за онази мисъл, според която щом кажеш на мъж, че го обичаш, то той започва да се чуди 'а тя дали не ме мрази?', а когато кажат на жената, че не я обичат вече, тя разбира 'луд съм по теб'...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не,не се унижавай.Не му повдигай и без това голямото самочувствие още.Не му позволявай да се държи с теб като с парцал.Не му давай поводи да се държи и с други така.Оставаи го в миналото.Не се занимавай с него.Знам че е лесно да се каже,но е изключително трудно да се направи.Ти поне си изпитала любовта с него.Знам какво е да ти се разтреперват краката като видиш нещо свързано с някой.Знам какво е да те прободе сърцето като чуеш гласа му.И аз съм се унижавал хиляди пъти с надеждата да стане нещо.Но не, останах си с надеждата и несподелната любов.Знам че тази тема си я пуснала с искрица надежа хората тук да те подкрепят.Знам че е гадно,но съжалявам и аз няма да ти дам рамо.Аз съм за любовта и бих я подкрепил,но това твойто е любов само от твоя страна.Той просто не иска да е сам.Той е плейбой,ще си намери и той някога майстора,но явно това не си ти.Не ми се мисли ако недай си боже се омъжиш за него какво ще стане и как ще страдаш.Да аз бих се застъпил за любовта,защото вярвам в нея,но това каква любов е от негова страна.Постоянна да те мачка,ти да си безгласна нота и ако кажеш нещо на въпреки айде чао и довиждане.Не може да се примиряваш все и да си виновната за всичко.Всъщност още в онази тема,където каза че си зарязала онова момче,което те обича и си тръгнала с този знаех че много скоро точно така ще стане.И да си се надявала на друго нещата просто нещата следват логиката.Знам искала си да си неговият найстор.Е не винги нещата се получават както искаме.Но не исках да ти развалям щастието тогава пък и ти нямаше изобщо да ми повярваш.Сега не можеш и не искаш да го забравиш,защото го обичаш И защото той те е оставил.Мое лично мнение е че ако искаш да си щастлива занапред просто нямаш бъдеще с този човек.
познаваш ли го? от къде го знаеш, разкажи ми плс.. да, верно е че той има супер мн познати, ама от къде да знам.. моля те кажи ми кво знаеш за негоПървоначално написано от gostut
![]()
Има малко логика в това ОСОБЕНО за жената.Първоначално написано от Wrathchild
еми бял опел е.. calibra.. мн обича да се хвали с нея хехеПървоначално написано от assd
ама е хубава, има защо
http://img89.imageshack.us/my.php?image=001xf7.jpg
ее то пък калибрата една кола ще извиняваш, тя ми е почти набор ама както и да е
мойто лично мнение е че по-добре да си намериш някой който да те цени истински, някой за когото ще си целия свят. този дани не ми изглежда на такъв, но избора си е твой
успех!
Мерси много за мението тиПървоначално написано от Niakoitam
Да, пуснах темата с надеждата да ме подкрепите, но точно това ми харесва като пускам тема тук - описвам всичко така, както го виждам, с лошоъто и с доброто, а вие давате безпристрастни съвети, защото сте нещо като странични наблюдатели - аз съм пристрастна и не мога да погледна нещата трезво, затова се обръщам към вас, а и всичките ми познати от много време ми повтарят да го зарежа, как така може да се отнася с мен така, а аз да го търпя - ами лесно - аз го обичах и му вярвах, вярвах, че той няма да ме нарани.. дълбоко вътрев себе си знаех, че надеждите и вярата ми са малко безпочвени, защото и аз знам, че плейбоя си остава такъв.. но се надфявах да го променя.. поне малко.. братовчедка ми попадна на адския прейбой.. който спеше с 10000 момичета, бройкаше ги много.. но щом срещна нея се влюби и 3 години не е погледнал друга.. тя го остави и той стана същия като преди и сега казва "Намерих любовта, - тя ме направи човек, изгубих я - сега съм чудовище" - сега пак е плейбой и спи с 1000.. някак си се надявах, че моге да накарам Дани да си падн по мен по-сериозно, но май съм грешала
остава само да го забравя и да игнорирам факта, че редовно ще го виждам - да погледна на наего като на един приятел и познат, на здрасти да я караме и понякога да пием бира заедно.. и до там
може би тка тряа д стане
![]()
е нз дали ти е набор.. тая е с някъв мотор по-мощен май - 150 коня е.. нещо такова, нищо не разбирам, а и не ме интересува, не бях с него заради колата му, а заради него.. все таяПървоначално написано от assd
а и вече нямам право на избор
![]()
Ne se unijava za 4ovek,koito daje ne moje da kaje obi4am teZareji go Ti .6tom ne te ceni i ne razbira,4e do sebe si ima chovek,koito go obicha ...
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?