.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Ne se unijava za 4ovek,koito daje ne moje da kaje obi4am te Zareji go Ti .6tom ne te ceni i ne razbira,4e do sebe si ima chovek,koito go obicha ...
    Да, май ще се наложи да го забравя.. иначе в четвъртък една мацка от компанията му ще ме викне той като отиде в кафето, в което попринцип висят най-редовно.. и целта е да поговоря с него, но се чудя има ли смисъл вече да си го изяснявам, след като ще са минали 6 дена, почти седмица, откакто сме скъсали.. и не знам.. чудя се какво да правя.. :/

абе да те посъветвам.и аз сам бил горе доло на твойто дередже и знам кво ти !! чуи и запомни ОБИЧАШ ЛИ ГО ? БОРИ СЕ ДО ПОСЛЕДНО ЗА НЕГО!!така се борих за сегашната ми приятелка..и сега всичко е както трябва.много се карахме,аз сам и падал на колене и сам я молил за прошка когато сам грешал.така че нетрябва да ти пука от никои и от нищо..който и да ти говори.. обичаш го,искаш да си с него..не оставяи нещата така.иди до тях и поговоорете.. тва е от мен!дано се оправите успехчета
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    в никакъв случай не го търси!
    няма смисъл да се унижаваш,заради човек ,който няма да ти обърне внимание! Мн си готина на снимката(ако това си ти)
    сигурна съм че би могла да намериш мн по-добър от него Успех!
    +1

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Абе ти луда ли си
    кво продължаваш да се занимаваш с тоя
    ако поне малко те ценеше нямаше да има нужда да се унижаваш, за да запазиш връзката си...

плейбой не знам си кво
    готино ти е било, че си хо хванала..
    ама като гледам какъв е идиот
    защо продължаваш

безмислено е
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    ако момичето на снимката си ти а онзи там лизнатиа е твоят любим (извинявам се за грубите наречия към него) повярваи ми няма смисал да се самонараняваш и унижаваш заради него след време ще му писнеш окончателно и ще те зареже затова остави го да се прави на плейбой и ако те обича той ще те потърси не се унижавай заради него

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ами осъзнавам, че той обича само себе си и никой друг.. ако му се стои вкъщи, ще си стои вкъщи, без значение дали аз съм в кафето пред блока му или пък цялата му компания, ако му се излиза излиза - ако не ме иска като излзиа, просто не ми казва, или казва отивам на кафе по мъжки и излиза.. прави си квото си поиска той, не се съобразява с абсолютно никой.. тва е супер гадно, ако му кажа хайде да се видим и не му се излиза - отказва, общо взето се виждахме на 3-4-5 дена веднъж и все когато той искаше, а когато аз му казвах - тц.. няма такова нещо..
    сигурна съм, че няма да ме потърси, може и да говоря с него за последно, една мацка от компанията му ще ме извика когато той отиде в кафето до нас, така че ще го приклещя и иска не иска ще трябва да излезе да си поговорим за 5 минути.. но че не ме обича, не ме..
    а аз се унижих вече безкрайно много пред него и втори път с др човек не бих го направила, а и до сега не бях го правила..

gostut,
    мисля, че ти огроворих на 2рото писмо, нали? ако не съм успяла да ти го пратя ми кажи и ще го пратя отново

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Извинявай ти да не си някаква мазохистка? Има една дума, достойнство и викат, ти такова нямаш ли? Или може би ще му угаждаш за всичко, ще се лишиш от мнението и желанията си,ще му лижеж гъза (без извинение) и винаги ще се извиняваш за неговите грешки??? Бий си два шамара от мое име и му покажи колко много е изпуснал/сгрешил. Друг избор нямаш!
    много съгласна ! добре казано

Не съм чела мнението на другите и за това съжалявам ако се повтарям но нека да ти кажа и моето.Според мен трябва ние момичетата да спрем да се унижаваме пред момчетата като им се молим и т.н. Ще отидеш до тях и да може би има вероятност пак да се оправите,но нали знаеш че щом веднъж ти го потърсиш ще има и втори път и така той ще си те мотае колкото си иска.За това по-добре каквото било -било ..продължаваш напред без него и това е.Ако той има нещо към теб той ще те потърси,т.е. ще се унижи малко и той щот нали за някои момчета това е цяло унижение..Това е от мен..Избора е твой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си