- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми! Да го направя ли? Да се унижа ли?
Да, май ще се наложи да го забравя.. иначе в четвъртък една мацка от компанията му ще ме викне той като отиде в кафето, в което попринцип висят най-редовно.. и целта е да поговоря с него, но се чудя има ли смисъл вече да си го изяснявам, след като ще са минали 6 дена, почти седмица, откакто сме скъсали.. и не знам.. чудя се какво да правя.. :/Първоначално написано от mim4ety_sara
абе да те посъветвам.и аз сам бил горе доло на твойто дередже и знам кво ти !! чуи и запомни ОБИЧАШ ЛИ ГО ? БОРИ СЕ ДО ПОСЛЕДНО ЗА НЕГО!!така се борих за сегашната ми приятелка..и сега всичко е както трябва.много се карахме,аз сам и падал на колене и сам я молил за прошка когато сам грешал.така че нетрябва да ти пука от никои и от нищо..който и да ти говори.. обичаш го,искаш да си с него..не оставяи нещата така.иди до тях и поговоорете.. тва е от мен!дано се оправите успехчета![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Абе ти луда ли си
кво продължаваш да се занимаваш с тоя
ако поне малко те ценеше нямаше да има нужда да се унижаваш, за да запазиш връзката си...
плейбой не знам си кво
готино ти е било, че си хо хванала..
ама като гледам какъв е идиот
защо продължаваш
безмислено е
ако момичето на снимката си ти а онзи там лизнатиа е твоят любим (извинявам се за грубите наречия към него) повярваи ми няма смисал да се самонараняваш и унижаваш заради него след време ще му писнеш окончателно и ще те зареже затова остави го да се прави на плейбой и ако те обича той ще те потърси не се унижавай заради него![]()
Ами осъзнавам, че той обича само себе си и никой друг.. ако му се стои вкъщи, ще си стои вкъщи, без значение дали аз съм в кафето пред блока му или пък цялата му компания, ако му се излиза излиза - ако не ме иска като излзиа, просто не ми казва, или казва отивам на кафе по мъжки и излиза.. прави си квото си поиска той, не се съобразява с абсолютно никой.. тва е супер гадно, ако му кажа хайде да се видим и не му се излиза - отказва, общо взето се виждахме на 3-4-5 дена веднъж и все когато той искаше, а когато аз му казвах - тц.. няма такова нещо..
сигурна съм, че няма да ме потърси, може и да говоря с него за последно, една мацка от компанията му ще ме извика когато той отиде в кафето до нас, така че ще го приклещя и иска не иска ще трябва да излезе да си поговорим за 5 минути.. но че не ме обича, не ме..
а аз се унижих вече безкрайно много пред него и втори път с др човек не бих го направила, а и до сега не бях го правила..
gostut,
мисля, че ти огроворих на 2рото писмо, нали? ако не съм успяла да ти го пратя ми кажи и ще го пратя отново![]()
много съгласна ! добре казаноПървоначално написано от babity
![]()
Не съм чела мнението на другите и за това съжалявам ако се повтарям но нека да ти кажа и моето.Според мен трябва ние момичетата да спрем да се унижаваме пред момчетата като им се молим и т.н. Ще отидеш до тях и да може би има вероятност пак да се оправите,но нали знаеш че щом веднъж ти го потърсиш ще има и втори път и така той ще си те мотае колкото си иска.За това по-добре каквото било -било ..продължаваш напред без него и това е.Ако той има нещо към теб той ще те потърси,т.е. ще се унижи малко и той щот нали за някои момчета това е цяло унижение..Това е от мен..Избора е твой![]()