той пределно ясно знае, че МИ дреме.. никога не ми е казвал ОБИЧАМ ТЕ, защото попринцип не го казва и никога нее изричал на никое момиче тези 2 велики думи.. аз също не съм му го казвала, въпреки, че беше така.. адски мн го обичах и обичаМ.. не мога за 2 дена да спра да го обичам.. въпреки гадното му отношение и подмятаниците на всички "Защо си още с него, скъсай го, как го търпиш?", аз му вярвах и мислех, че е искрен.. един негов приятел /който ме харесва/ ми разказваше разни гадни неща за него /не знам дали защото ме харесва и за да скъсам с гаджето си или от добра воля/, но аз все още бях с Дани.. /гаджето ми.. опс.. бившото ми гадже / наистина ли мислите, че всичко е загубено, само една дума от вас - "Отиди" и тичам с 300 хаха..
просто толкова искам да си го върна, че съм готова да се унижа, а НИКОГА до сега не съм се унижавала така, както вече съм го правила.. само с него..
А добре, в случай, че не гопотурся повече - част от приятелите му мисля да поддържам връзка, не знам дали янма да се случва и да излизам с тях от време на време, та ако Дани е там.. какво? да го игнорирам ли? или първия път като го видя, от както сме скъсали - да говоря ли с него.. той дори не е казал на приятелите си че сме скъсали.. това защо е? как да го накарам да осъзнае какво е изгубил.. той, че няма даме потърси, няма - дори телефона не ми дига..