.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: махане ?!

За всички

горна устна-20
    брадичка-20
    бакенбарди-30
    брада и шия-45
    лице-60
    подмишници-30
    коремна линия-28
    бикини линия-50
    интимни части-100
    цял триъгълник-150
    седалище-100
    1/2 крака(под бедрица)-от250 до280
    бедра-270/300
    цели крака-480/500
    китки-60
    ръце до лакти-80
    ръце-140

Аз си вземам лентички на Veet за горната устна
    Съвет!
    Добрички са, но по-добре ако решиш да си вземаш такива не прави грешката да си ги лепиш целите става доста весело опитай само с крайчето на лентичката да премахнеш малка част от косъмчетата след това продължи на друго място и така... иначе боли доста!

Нещо не разбрах.Искаш да кажеш,че правиш 8 процедури за 8 месеца и държи само 1 година?

минимум една година и после е вазможно само на места да излезят!

Може и със пинсета...Ако ти се занимава.

leleeeeeeeeee maleeeeeeee tolko e prosto otivash pri kozmetik i si gi maha6 2-4 lv e ... i stava s kola maska ili tam kakto si iska6 .. trae 2 sed nekade i gotovo.. bojkeeeeee
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

кола маската е добро решение но аз примерно не мога да изтърпя няколко неща при нея!
    1-трябва да изчакаш да порастнат достатъчно
    2-мен страшно много ме боли
    За това ви препоръчвам Фотоепилацията!

ее като ги махнете не стават ли по-груби

Цитирай Първоначално написано от vikitu
    ее като ги махнете не стават ли по-груби
    Не.Само от бръсненето стават дебели,груби и черни...

стават по-груби само ако ги бръснеш!от колата с времето стават по-рядки но иска много третиране!

Аз си ги махам с епилатор... Така де-новите модели на Браун си имат специална приставка за лице и едни мокри почистващи кърпички за предепилация...Общо взето-боли!И не е за препоръчване...Понякога кожата ми реагира много чувствително,понякога-не...Намесата на козметик наистина е най-добрият вариант за подобни манипулации,просто мен ме мързи да ходя (въпреки,че е точно до блока) или по-скоро просто не ми се дават пари... А иначе когато си скубя веждите и понякога махам някое и друго косъмче и от там...Абе,немърлива работа..

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си