- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- махане ?!
За всички![]()
горна устна-20
брадичка-20
бакенбарди-30
брада и шия-45
лице-60
подмишници-30
коремна линия-28
бикини линия-50
интимни части-100
цял триъгълник-150
седалище-100
1/2 крака(под бедрица)-от250 до280
бедра-270/300
цели крака-480/500
китки-60
ръце до лакти-80
ръце-140
Аз си вземам лентички на Veet за горната устна![]()
Съвет!![]()
Добрички са, но по-добре ако решиш да си вземаш такива не прави грешката да си ги лепиш целитестава доста весело
опитай само с крайчето на лентичката да премахнеш малка част от косъмчетата след това продължи на друго място и така... иначе боли доста!
![]()
Нещо не разбрах.Искаш да кажеш,че правиш 8 процедури за 8 месеца и държи само 1 година?
минимум една година и после е вазможно само на места да излезят!
Може и със пинсета...Ако ти се занимава.
leleeeeeeeeee maleeeeeeee tolko e prosto otivash pri kozmetik i si gi maha6 2-4 lv e ... i stava s kola maska ili tam kakto si iska6 .. trae 2 sed nekade i gotovo.. bojkeeeeee
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
кола маската е добро решение но аз примерно не мога да изтърпя няколко неща при нея!
1-трябва да изчакаш да порастнат достатъчно
2-мен страшно много ме боли
За това ви препоръчвам Фотоепилацията!![]()
ее като ги махнете не стават ли по-груби![]()
Не.Само от бръсненето стават дебели,груби и черни...Първоначално написано от vikitu
стават по-груби само ако ги бръснеш!от колата с времето стават по-рядки но иска много третиране!
Аз си ги махам с епилатор...Така де-новите модели на Браун си имат специална приставка за лице и едни мокри почистващи кърпички за предепилация...Общо взето-боли!И не е за препоръчване...Понякога кожата ми реагира много чувствително,понякога-не...Намесата на козметик наистина е най-добрият вариант за подобни манипулации,просто мен ме мързи да ходя (въпреки,че е точно до блока) или по-скоро просто не ми се дават пари...
А иначе когато си скубя веждите и понякога махам някое и друго косъмче и от там...Абе,немърлива работа..
![]()
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.