- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- махане ?!
Здравейте, искам да ви попитам кои е най-добрия начин за махане на косъмчетата на горната устна ? смисъл кой ги премахва за по дълго време , не стават някакви пъпчици ?![]()
Според мен най-добре е да отидеш при козметичка.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
На козметик с конец
Еми при мойта козметичка е 4 лв...всяка взима различно,ми незнам аз не си ги махам,но мисля че около 2-3 седмици.
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Pri moita kozmetichka e 2 lv. S kola maska.
2 sedmici.
Много си зле на мен не ми се личат за кфо да ги махам кат почти ги немам аПървоначално написано от pezataa
пфф аман от такива като теб
![]()
![]()
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
аз сама си ги махам...всяка неделяс кола маска....не ми излизат червени точки....само малко се зачервява за около 1 час и минава
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
+1Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
![]()
Лентичките са единият вариант, ако не искаш да ходиш на козметик.
Но както и момичетата преди мен са казали най-добре отиди. Повече от 5 лева не вярвам да ти вземе някоя![]()
Ще ти се зачерви, все пак кожата ти за първи път е подлагана на нещо такова. Нормално е![]()
Лентички на Стреп
По-добре отиди на козметик![]()
a samo da vi pitam i az za kosum4etata nad gornata ustna...za6to e po -dobre na kozmetik ot kolkoto primerno v ku6ti sama s lenti4ki?ne izdurja li ednakvo vreme?i ne e li rezultata edin i su6t?a za triugulnika na predi6niq vupros..mi vsi4ki kazvat 4e e nai-dobre s kola maska za6toto bilo nai-traino ili s epilator oba4e bolkata ..........e ujasna
Cruel Intentions
на това деликатно място (на триъгълника) е по-добре да отидеш на козметикПървоначално написано от ffff12
![]()
Cruel Intentions
на това деликатно място (на триъгълника) е по-добре да отидеш на козметикПървоначално написано от ffff12
![]()
Cruel Intentions
срам ме е да отида на косметик и да се разкрачаняма ли друг начин
![]()
Първоначално написано от ffff12
2 лв-2 седмици
sry че съм пуснала предишнопто мнение 2 пъти ама нещо се бъгнаами то и мен ме е срам,но ще отида..можеш и със самобръсначка ,но ефекта не е траен..след ден-два пак тря ги махаш..иначе можеш и примерно с течна кола маска в къщи сама,но най-много да се наклепаш ,да те боли и нищо да не направиш
или пробвай с епилатор ,но пак мн боли..
Cruel Intentions
е нямаше ли някакви лентички нещо такова ..с самобръсначката не ме кефи .. стават доста повече , черни и гадни
![]()
ами има..ако искаш пробвай първо с тяхПървоначално написано от ffff12
тук (във форума)казват че strep и taky(това второто дано не съм го сбъркала
)вършели добра работа
![]()
Cruel Intentions