- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- махане ?!
ами нз..аз даже не съм сигурна че така се пише но..мисля че етака не съм 100% сигурнаПървоначално написано от ffff12
![]()
Cruel Intentions
АхаЗначи за горната устна на козметик с кола маска а за триъгълник лентички на strep или taky
абе земи си от аптеката кола маска и си ги махни сама във вас същото е![]()
еми аз бих правила обратното, : но щом теб те е срамПървоначално написано от ffff12
![]()
![]()
Cruel Intentions
ами нз..jankar примерно течна или топла..Първоначално написано от ffff12
Cruel Intentions
иди в аптеката и си купи лента вийт за горна устна и действай...фасулска работа... само гледай да не кажеш за долна
че ще я оплескаме...
бех чула че на вийт не са добриПървоначално написано от *[...straWberry
![]()
а и да питам .. чувала съм че като се махат например с кола маска и те стават по светли и не личат толкова .. това така ли е ?![]()
2 3 sedmici pri kozmetik okolo 3 leva..purviq put moje da se poqvqt pupchici no sled tova kojata ti privikva i vsichko e super :P
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Аз моите също ги махам с кола маска и вече нищо почти не расте тамА иначе може и с пинсетката с която си почистваш веждите.Също е бързо и удобно
тоест колкото повече ги махаш толкова по малко растът ?Първоначално написано от scanadal
![]()
принципа на кола маската е такъв - колкото повече време си ги махала толкова по редки и тънки стават косъмчетата..Първоначално написано от ffff12
пъпчиците мн зависи от човека с каква кожа е на всеки различно му реагира-на мен м исе махнаха за 1 2 дена..
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Аз лично не съм доволна от лентичките на Veet за зоната над-горната устна (появяват ми се пъпчици от тях) и използвам тези на Taky (чете ке "Таки" с ударение на "а"), доволна съм много от тях.
А за триъгълника - козметичка![]()
Да,от години ги скубя и дърпам с кола маска и сега наистина почти няма нищо за маханеАма аз съм инат и продължавам
![]()
не се прави в къщи защото ще се насиниш защото незнаеш как се прави + това и можеш да не дръпнеш правилно и да ги накъсаш и да никнат като бръснати!не си прави експерименти ТОВА Е ЛИЦЕ!
ako moje6 otidi v nqkvo po qko kozmeti4no studio i si naprai fotoepilaciq...cenite ne sa 4ak tolkoz visoki a efekta e mn dobyr i traen![]()
Lelq mi si gi maha sas konec no ne moga da ti obqsnq to4no kak i izdarja pove4ko vreeme!!No ina4e nai-dobriq variqnt e da otide6 na kozmetik!!!![]()
и не е много скъпо!![]()
Какви са цените за фотоепилация?Първоначално написано от kamMm
И до колко време не растат? Май е с години ..?
правят се от 6 до 8 процедури 1 път месечно и космите окапват за минимум 1 година!за коя зона питаш за цена?