.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: лещи

лещи

искам да попитам,дали могат да се носят лещи вместо очила,ако едното око има астегматизъм

Иди на лекар... само той може да те посъветва
    Яжте моркови, да сте здрави!

Град
    Ямбол
    Може разбира се.
    Само че трябва да се консултираш със специалист, той ще ти обясни точно каква е процедурата. Изработват едната леща за астегматизма, а другата нормална (с колкото диоптера си).

П.П. Майка ми има астегматизъм и искаше лещи (от там знам, че е възможно), но се отказа, защото поддръжката е направо луда работа.

Успех!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Ми най-добре иди на екар, който ще ти препоръча какво е по добре да ноисш и кой диоптер да носиш. ако ти трябва диоптер де

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Може разбира се.
    Само че трябва да се консултираш със специалист, той ще ти обясни точно каква е процедурата. Изработват едната леща за астегматизма, а другата нормална (с колкото диоптера си).

П.П. Майка ми има астегматизъм и искаше лещи (от там знам, че е възможно), но се отказа, защото поддръжката е направо луда работа.

Успех!

ne me pla6i,pls kakv0 6te re4e"luda rab0ta"

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от alex_91
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Може разбира се.

Успех!

ne me pla6i,pls kakv0 6te re4e"luda rab0ta"
    Не искам да те плаша, но е кофти поддръжката. Постоянно скъпи разтвори за лещите, да внимаваш много да не се замърсят... после окото се инфектира

Което не значи, че не трябва да си взимаш. Няма умрели от носене на леши нали?

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    да може ама трябва да са специални лещи от очния лекар

мисля,че може

Цитирай Първоначално написано от МоркоФка
    Иди на лекар... само той може да те посъветва
    +1
    Тhe Hell is coming!

Може, нужни са преглед от очен лекар и малко повечко парички, защото лещата за око с астигматизъм е доста по-скъпа от обикновена леща за късогледство или далекогледство.
    Не си заслужава.

Супер фен
    Естествено, че може!!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Баща ми е оптик и след година и аз ще записвам оптика. При астегматиъм може да се носи лещи но са специални и се правят по-поръчка и излизат повече парички. Аз съм с лещи, махнах очилата защото просто не ми беше приятно да ги нося. Яко е да имаш лещи обаче трябва да имаш голяма хигиена и да си много внимателен. Ако мислиш че ще се справиш- Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си