- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam savet za6toto ve4e neizdarjam :(
Tozi fars prodaljava ve4e tvarde dalgo,cqla edna godina.!Az sam na 15 и
аз не разбрах към кого имаш по- силни чувства към Р..или В... , и така еми ако толкова много искаш Р ..нищо не ти пречи да му се обадиш поне да излезете да си поговоритекато за начало един разговор , ще е добре :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В. ти изневерява. Р. не те харесва достатъчно щом е избрал друга пред теб. Зарежи ги и двамата. П.С. Намери си някой на 16-18 .. П.С.2 Пиши на кирилица.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
purvo si izqsni kum koi kakvo imash zashtoto ne moje da OBICHASH i dvamata pri polojenie che s R si nqmala nishtoi dokolkoto razbrax na V mu e PISNALO...kkuv e smisul da opitvash neshto s nego AKO TOI NEISKA VECHE...razberi ti kakvo iskash i izpitvash KAKVO TE i togava ELA DA PISHESH TEMA I RESHI KAKVO DA PRAVISH
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Еее аз пъ те съветвам следващия път на пишеш на кирилица![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
дам тогава може и да го прочетаПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Аэ също.Първоначално написано от xXxScreamxXx
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
като видях тази \"шлякавица\" на латиница и съжалих,че съм грамотна![]()
Послушай сърцето си...
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Послушай сърцето си...
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
За да ти отговоря ми трябват: демо версия и кирилица.
Престани да се занимаваш с 18-20 годишни загубеняци, които явно са толкова смотани, че акъла им е като за седмокласник и само малките момиченца им се връзват на номерата. Наблегни върху момчетата на твоята възраст или поне на тези с малко акъл в черепната кутия. След това обърни внимание на българския език и започни да пишеш на кирилица, щот никой няма да ти отговори на толкова нелепо написан пост, пък и попринцип е грозно. ;]
Първоначално написано от xXxScreamxXx
+1Първоначално написано от The_iMMortal_f
... Имах желание да прочета темата ти и да ти дам съвет, но щом видях, че си я писала на латиница и е толкова дълга... просто се отказах!
Пиши на кирилица!
![]()
zvunni na R. i izleste ili zareji i dvamata i si nameri dryg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1 Напълно вярно.Първоначално написано от MaCe_Za_MiLi0nI
Нов ник: Cassidy