.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Аз и моят проблем.

Здравейте всички отдавна следя този форум и ми е бил много полезен,но не съм мислил,че и аз ще пусна тема,но ето че и моя ред дойде.Проблемът ми е следният може да ви звучи супер банално,но
    Харесвам 1 момиче от моя клас,мн добри приятели ама много всеки ден се "гушкаме" (така казва тя ела да се гушнем),целува ме по бузите.Винаги съм бил до нея в трудните моменти,давал съм и съвети как да постъпи в дадена ситуация била тя с друго момче(много ме нараняваше това) или просто случка от ежедневието.Ако не бях аз щеше да бъде изнасилена от момчетата от съседните класове.Всичко си споделяме.Целия клас знае,че я харесвам и като и казвали тя не вярвала.....Преди 2 седмици нещо стана между нас и това доведе до първата ни ИСТИНСКА целувка с език.Казах какво изпитвам към нея тя ми отвърна,че и било много мило как и говоря,че го чува от мен,но ми отвърна,че не можела да бъде с мен не можела да погледне с други очи на мен,стигна се до малък спор и аз и отговорих,че повече няма да съм до нея няма да ходя при нея в училище като сме.На следващия ден нито дума не си казахме,аз я подминавах и ми ставаше много неприятно(навярно и вие сте изпитвали това чувство)Но и бях казал,че ми писна да бъда посредствен и че не мога да издържам повече (от 3 години я съм така).Същият ден тя плака на следващият ден пак плака и се тресеше цялата накрая отидох при нея и я прегърнах и и се сдобрихме 1 вид.Но сега незнам какво да правя .Всичко давах за нея....а тя 1 вид се подигра с мен.
    Благодаря на тези които са го прочели.
    Tupac Amaru Shakur

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мъките на 8 б клас, много мъка много нещо, почакай да пораснеш и ше е по лесно
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    стана ми интересно 1...как се е подиграла с теб..с това,че ти е казала,че не може да погледне с други очи на теб освен като на приятел??...Наистина тъпо се е получило при положение,че сте се целунали преди това,но евала,че ти е казала всичко в прав текст и без да овърта..така може и да те боли,но ще ти мине,а и ще си наясно със ситуацията...
    съвет друг нямам освен ако можете да си поддържате приятелските взаимоотношения,защото за нещо повече възможност като че ли няма!

гадно е нали... разума казва остави я, тя не ме заслужава, подиграва се с мен това момиче... а сърцето ще остана с нея, не мога без да я прегърна, как да я подмина като ми иде да я целуна...
    аз те съветвам да я зарежеш и след време като се нареве това момиче и като осъзнае че ти си момчето за нея ще те потърси... бъди мъж! не се огъвай! събери смелост... а ако не те потърси тя определено не те заслужава... ! това е истината ако не искаш да я приемеш просто ти ще страдаш... ти решаваш...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    гадно е нали... разума казва остави я, тя не ме заслужава, подиграва се с мен това момиче... а сърцето ще остана с нея, не мога без да я прегърна, как да я подмина като ми иде да я целуна...
    аз те съветвам да я зарежеш и след време като се нареве това момиче и като осъзнае че ти си момчето за нея ще те потърси... бъди мъж! не се огъвай! събери смелост... а ако не те потърси тя определено не те заслужава... ! това е истината ако не искаш да я приемеш просто ти ще страдаш... ти решаваш...
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    стана ми интересно 1...как се е подиграла с теб..с това,че ти е казала,че не може да погледне с други очи на теб освен като на приятел??...Наистина тъпо се е получило при положение,че сте се целунали преди това,но евала,че ти е казала всичко в прав текст и без да овърта..така може и да те боли,но ще ти мине,а и ще си наясно със ситуацията...
    съвет друг нямам освен ако можете да си поддържате приятелските взаимоотношения,защото за нещо повече възможност като че ли няма!
    +1
    А и както разбирам ти не искаш да я изгубиш съвсем.Затова ако можеш да се пребориш със себе си бъди до нея.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си