Razbiram te napylno-imah sy6tiq slu4aj tazi godina.Nqma da go zabravi6,sigurna s1m.No spomena za nego moje da izblednee.Na men mi be6e super gadno,izplakvah si o4ite za nego v prodyjenie na 2 meseca sled koeto osyznah 4e e bezmisleno.Togava napravih mn silna promqna v men.Poprincip sym hubava no podhodq6tite drehi pri4eska i grim pod4ertaha vyn6nostta mi.Spqh da govorq s tova mom4e.Podminavah go s visoko vdignata glava po koridorite i ne mu obry6tah nikakvo vnimanie.Toj be6e dosta iznenadan ot tova no az prodyljih da se pravq 4e ne mi puka i da byda nedostypna.Zapo4nah da izlizah s novi hora s mn mom4eta i skoro si namerih i super gadje.Varno noviq ne izmesti drugoto mom4e no mi pomogna da go zabravq.I taka edin den kato izlizah ot klasnata ni staq po vreme na 4as toj se poqvi i dokato razbera kakvo stava toj se hvyrli da me celuva i pregry6ta....i natatyk e dylga istoriq...No napravi kato men!MOje i da ne uspee6 da provokira6 vnimanieto mu i revnostta mu no pone 6te spasi6 sebe si.Bydi s novi hora i kolkoto i da te boli prekrati vsqkakyv kontakt s nego.Pri men podejstva za6toto mom4eto osyzna kakvo gubi-pri teb sy6to moje da stana.Aide kysmet i da kaje6 kakvo stana!