- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
Здравейте! Искам да разкажа и да попитам за помощ! Значи от 2 седмици излизам с едно момиче т.е. гаджета сме. Тя е на 13 години, аз на 16. Много мило, добро и красиво момиче е. Аз я разбирам, че е малка и че до сега не си е имала приятел и за това съм много търпелив и се държа много добре с нея. Може да се каже дори, че съм влюбен! Та проблемът е с целувката. Тя не се е целувала до сега и я е страх да пробва. Аз изчаквам, но вече се чудя дали не чакам твърде много, все пак само с прегръщане не става. И ако може някой да ме посъветва кое е най-добре да направя ще съм му много благодарен. Обичам я и не искам да я притискам. Ще се радвам ако някой пише.![]()
Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!
Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!
Просто я целуни, когато не очаква. Няма да я изядеш все пак. Ако не се получи от първия път, обясни й, че е нормално и опитайте пак.
Ти пък като се имаш за големия батко, защо ни питаш какво да правиш?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Извинявай, но никъде не съм писал, че съм голям батко още по-малко пък се имам за такъв.![]()
Подкрепям мнението на предишния потребител.Пробвайте първо обикновени целувки,после други.Така и двамата хем ще се отпуснете,хем ще ви е по-конфортно заедно
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Май си влюбен наистина![]()
Ами ако се притеснява, кажи и как е било при теб с първата целувка... Това ще и помогне да се отпусне, повярвай ми. Може както си говорите за целувки направо да я целунеш, без предупреждения... Това ще и хареса.. Пък и ако не пробва, няма как да се научи![]()
И аз съм на това мнение.Първо я целувай по вратлето...после лекинко минаваш през бузките (колкото и смешно и детско да звучи) и стигни бавно и нежно до устните. Но трябва да са леки целувки не трябва да изглежда, че я принуждаваш. Тя трябва да се отпусне предразположи яПървоначално написано от fifinkathefreak
Успехчета
Мерси на всички! Много мили хора сте!
На тебе баш няма да ти дам!![]()
Ами целуни я когато най-малко очаква невярвам да ти се разсърди,че си го направил без да я предупредиш..все пак някога трябва да се случи...![]()
Успех
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1.И успех от мен.Първоначално написано от ivsan4eto
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Целуни я като най- малко очаква....аз като си спомня....на 14 беше първата ми целувкапросто се целувахме,не че незнае кaк....просто се притеснява най- вероятно
напълно нормално
![]()
После гаджето ми тогавашното беше казал,ей като за начало супер се целуваш![]()
Мерси на всички!![]()
Моля,моля пак заповядайПървоначално написано от TaNcIoRcHeTo`
![]()
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мм..дам.. съгласна съм с горните мнения... Целуни я,когато най-малко очаква.. изненадай я.. не вярвам да се разсърди.. все пак това е просто една целувка.. А ако след това се притесни я прегърни и я утеши..
А и не ти предлагам да започваш лека полека с целувките и накрая да си я целунеш по устата,защото така може тя да се усети какво следва и да се отдръпне..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Не е така. Ако й харесва защо да се отдръпне?! Дори да се усети, момчето ще е нежно и на нея ще й е приятноПървоначално написано от kiss_me{P}
![]()
2 седмици не позволила да имат никакви целувки и такива.. Явно момичето е притеснително.. Точно поради тази причина си мисля,че колкото и да й е приятно тя ше започне да се филмира и да отлага целувките колкото се може повече..Първоначално написано от ivsan4eto
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Целуни я когато най-малко очаква... Пък най-лесно можеш да я целунеш някой път за чао :P
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Е дай ми де.Първоначално написано от TaNcIoRcHeTo`
Първо я чукай,Първоначално написано от TaNcIoRcHeTo`
после шса целувате![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
напълно съм съгласна това мнение .успех в целувкитеПървоначално написано от kiss_me{P}
![]()
![]()
![]()
.....Love You Forever..........