.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Проблем

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Просто я целуни, когато не очаква. Няма да я изядеш все пак. Ако не се получи от първия път, обясни й, че е нормално и опитайте пак.
    Ти пък като се имаш за големия батко, защо ни питаш какво да правиш?

Просто я целуни, когато не очаква. Няма да я изядеш все пак. Ако не се получи от първия път, обясни й, че е нормално и опитайте пак.

емм човек тя теб чака все пак ти си по-големият ти трябва да я научиш не тя теб както казаха по-горе докато не очаква я целуни Успех

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от TaNcIoRcHeTo`
    Здравейте! Искам да разкажа и да попитам за помощ! Значи от 2 седмици излизам с едно момиче т.е. гаджета сме. Тя е на 13 години, аз на 16. Много мило, добро и красиво момиче е. Аз я разбирам, че е малка и че до сега не си е имала приятел и за това съм много търпелив и се държа много добре с нея. Може да се каже дори, че съм влюбен! Та проблемът е с целувката. Тя не се е целувала до сега и я е страх да пробва. Аз изчаквам, но вече се чудя дали не чакам твърде много, все пак само с прегръщане не става. И ако може някой да ме посъветва кое е най-добре да направя ще съм му много благодарен. Обичам я и не искам да я притискам. Ще се радвам ако някой пише.
    pri men i purvoto mi gadje be6e su6toto samo 4e i toi ne be6e se celuval,no iska6e da probvame ..az otna4alo se durpah mnogo strah me be6e da ne opleskam ne6tata no se slu4i taka edin romanti4en moment i to prsto se slu4i.ne priburzai ima vrem za vsi4ko (a celuvkata mi be6e prosto )

Град
    България
    Благодаря на всички! Изненадващата целувка проработи! Всичко е на 6+ сега! Успех в живота на всички! Обичайте се!
    Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!

Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си