.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Някои съображения относно доматения сок и другите наркотици

Schranz music is my world !

Град
    Пловдив
    О боже вече и доматения сок ли стана наркотик чудя се кога ще кажат, че плодовете и зеленчуците са вредни, и въздуха, и всичко останало....ужас

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    neka vsi4ki kajem ne na domata
    KRASTAVICA RULZzZ

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

My life is music !

Как да спрем доматения сок

Недейте да употребявате доматен сок! Може би все още не е късно да се откажете. Знаем, че е трудно, но ние ще ви помогнем.

Като за начало ви препоръчваме да се разграничите от потребителите на доматен сок. Прекъснете всичките си връзки с приятели и роднини, които дори веднъж са употребявали доматен сок.

Спрете да използвате домати, доматен сок, кетчуп и подобни продукти. Не си поръчвайте шопска и мешана салата, избягвайте да пазарувате от магазини, в които се продава доматен сок.

Пишете до пресата и до институции като Народното събрание, президентството и различните министерства, призовавайки за абсолютна забрана за притежаване, продажба и отглеждане на домати и техните продукти.

Желаем ви мир, любов и НИКОГА ПОВЕЧЕ ДОМАТЕН СОК!

Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Тцтцтц...дето му се вика то горе-долу човек може да се надруса от всичко в по-големи количества...Аз съм чел,че от 5 китки магданоз или пушене на кори от банани имало ефект
    аэ предлагам да включим и доматите към серия "Наркотици" или нещо дето ше ти доведе инфаркт... неэнам Хора .. да не сте барнали домати поече .. няма да ядете домати !Аууууу чухте ли! Ше се утроите !

дреме ми...и без това мразя доматен сок
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    neka vsi4ki kajem ne na domata

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    мен ме кефи, че някои хора го взимат насериозно, а пича просто е сменил "марихуана" с доматен сок...
    евалата на пича само той чатна за кво стаа въпрос )
    Schranz music is my world !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си