.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    не е установено още :]]

Къде са най-добрите алерголози в София?

търсих такава тема,но нямаше..моля,не се смейте,защото проблемът ми малко или много мисля,че е сериозен.Вчера имах треска с температура,но накрая ходих да драйфам и се пооправих..Лошото е,че изхрачих кръв,а доста отдавна имам и проблеми с дихателните пътища-непрекъснато запушен нос и т.н. Моля за съвет.В коя болница са най-добрите алерголози в София? И второ-предположете какво може да е...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

аз знам,че най-добрите алерголози в БГ са в Клиниката по Алергология към Александровската Болница в София. В интернет на сайта на болницата има адреса и разположението на Алергологията. \/

Супер фен Аватара на gabi_94
    и аз знам за Александровска - д-р Мустаков е най-добрия. Сестра ми ще я водим при него, че постоянно получава разни алергии и ние незнаем от какво. Даже в болницата май беше безплатно, иначе има и частен кабинет - потърси в гугъл.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    и аз знам за Александровска - д-р Мустаков е най-добрия. Сестра ми ще я водим при него, че постоянно получава разни алергии и ние незнаем от какво. Даже в болницата май беше безплатно, иначе има и частен кабинет - потърси в гугъл.
    да и аз съм чула за д-р Мустаков - той е по-специално детски

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VhD
    аз знам,че най-добрите алерголози в БГ са в Клиниката по Алергология към Александровската Болница в София. В интернет на сайта на болницата има адреса и разположението на Алергологията. \/
    Да, да, да Много са добри. Аз лично съм мн доволна от д-р Христова!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си