.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126

Град
    La vILLe dE tEs iLLuSiOnS
    Не съм за хвърлянето на милиони левове за дрехи, но винаги, когато си евтино облечен си личи. А и до някаква степен марката(каквато и да е) е символ на гаранция и качество а не само на име(марка)

Супер фен
    Град
    в килера
    Забелязала съм, че сред евтините дрехи има и хубави, обаче винаги имат по някакъв детайл, който супер много дразни. Дали ще е някой грозен и кичозен надпис, нещо лъскаво, или просто нещо, което е кофти направено и издава произхода на дрехата. Колко по-хубаво щеше да бъде, ако бяха по-изчистени дрехите... ама не Единственото хубаво нещо са едноцветните потничета за по 4, 5 или 6 лв.
    Не, че взимам много скъпи дрехи де... но от пазара не мога да си харесам нищо предпочитам секънд хенда пред него...
    Моя съвет е да си вземеш изчистени дрехи без разни гадости по тях и да наблегнеш на аксесоарите, например шалове, герданчета, гривни, обици, чанти и т.н.

Супер фен Аватара на gabi_94
    я кажете няколко хубави магазини секънд хенд в София, кажете моля ви и къде точно се намират, че не съм софиянка, но уча там и горе долу познавам някои квартали. А да ви кажа им едни магазини "Traki" в София - супер неща има на добри цени. Например блузките са с цени от 5 до 25лв и са хубавки, панталоните са по-скъпи де. Има такъв магазин на графа, на Васил Левски, до Пиротска. Не винаги стоката им е хубава, но все нещо хубавко може да се намери.
    Освен теранова кажете някой друг подобен магазин не много скъп.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

в днешно време всичко що е скъпо е на мода..но аз винаги гледам да си купя възможно най ефтината дрешка в магазина ...
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    Roma, Italia
    Като си от ВТ знаеш ли колко квартални магазинчета за дрехи има и то хубави и евтини?Просто трябва да се поразходиш малко. Например: на Пишмана до пазарчето,а и по уличката надолу; по Габровски - единият е до "Уникато",а другият до "Джурасик" (май се казва "БГ Мания"); срещу ГУМ има един магазин за дрехи (до "Happy фото"); в "Eden" можеш да намериш; в "Искра" се намират...
    И аз не обичам да давам много пари за дрехи
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от LiGlA...
    aбе за вас явно е скъпа една блуза от 30 лева та от колко искате да е във втора ръка ня по евтини парцалки
    15 до 25 лв. е съвсем нормално... Айде 45 за някоя СУПЕР яка. Ама вече т'ва не работи, 'щото ако искаш да изглеждаш добре или трябва все от намаленията, или от чужбина (където излизат понякога по-евтини и без намаленията, а са качествени и все пак никой няма да има като твоето), или да си ги купуваш скъпички.

Ама как в другите теми се правите на... А тука - "О, аз повече от 20лв. не давам за няк'ви си парцали ".

second hand mu e maikata!p1k i na tebe bi trqbvalo da ti haresa 6toto ima dosta markovi ne6ta

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Аз пък да ви кажа, че на човек с хубава фигура ВСИЧКО ще му стои хубаво...ако ще и по-скромно облечен! Глупости, че с по-малко пари не може да си купиш свестни дрехи, просто както казаха вече трябва повече упоритство, има адски много забутани магазинчета с хубави стоки Сезонните намаления също са оферта, само да идва Коледа по-скоро

Аз лично се обличам спортно-елегантно, напоследък повече спортно, просто е по-удобно. За дрехи харча околко хммм 60-70лв на месец сигурно се събират, понякога повече,понякога по-малко...Не пазарувам в маркови и скъпи магазини, рядко, само ако има разпродажби и въпреки това имам хубави дрехи и не само аз мисля така
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Град
    София
    И все пак: секънд хенд!!!! Ако толкова те притеснява, хвърляш едно око преди да велезеш- да не би някой познат да е наблизо и влизаш....и купуууваш купуууваш!!! Пък никой няма да те познае

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    В нашия град има едни безмитни магазинчета , там чените варират за блузка от 3,80 до максимум 15 лева , ботушки от 10 - 25 , панталони и дънки 10,20 . При туко що получена стока могат да се намерят доста готини друхи и обувки . Качеството им е добро , не съм забелязала да се разпускат или свиват , нито да избледняват .
    Друга алтернатива са втората ръка , от там имам супер пола на Дженифър Лопес ,дънки на Just Cavalli , и много др .
    Наскоро си купих пола от секънд хенд-а и след 2 дена разглеждаш Cosmopolitan и какво да видя - МОЯТА ПОЛА , но за 300 и няколко лева , а аз я взех за 4
    от кой град си?

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    еми не знам .. аз хубава блуза под 35 лева не си намирам ..а и не си търся ..оня ден дадох 35 за коланн обаче е страхотен ..де да знам ..самочувствието ти е по- повдигнато като знаеш , че си с нещо различно от другите ..а не с блузките от 1 срещнат магазин ..но ако нямаш средства ..по добре си купи за 30-40 лева ..както ти каза ..1 хубава блуза ..отколкото 3 -4 които да не ти харесват
    Малко глупаво си се изразила момичето е казало че иска по евтин начин за обличане не можеш ли да си извадиш извод че може да няма толкова много пари , но дори и да ги има да не иска да ги даде????????И кво като имаш колан за 30 лева да не би да го пише на колана ти или на която и да била друга дреха и ако дрехите си ти харесват дори да са страшно евтини пак можеш да имаш самочувствие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

еми не знам .. аз хубава блуза под 35 лева не си намирам ..а и не си търся ..оня ден дадох 35 за коланн обаче е страхотен ..де да знам ..самочувствието ти е по- повдигнато като знаеш , че си с нещо различно от другите ..а не с блузките от 1 срещнат магазин ..но ако нямаш средства ..по добре си купи за 30-40 лева ..както ти каза ..1 хубава блуза ..отколкото 3 -4 които да не ти харесват
    Малко глупаво си се изразила момичето е казало че иска по евтин начин за обличане не можеш ли да си извадиш извод че може да няма толкова много пари , но дори и да ги има да не иска да ги даде????????И кво като имаш колан за 30 лева да не би да го пише на колана ти или на която и да била друга дреха и ако дрехите си ти харесват дори да са страшно евтини пак можеш да имаш самочувствие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Аз ако видя в терранова матъли тогава трябва да има 3та световна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти чуваш ли какви ги говориш ?!?!?!? Метъли в теранова никогаш!!!!!!!!!1
    Aйде, бе..
    Е какво айде бе..!?!? Извинявай ама или тук имате изкрвено мислене за метъли или изкривено мислене за матълски и рок магазин
    XAXAXA ama vie skoro mai ne ste vlizali v TERRANOVA v Mall Sofia da vidite .. q se porazhodete dotam i posle she si govorime
    If you wanna be rich,you got to be a bitch !..

http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg

В нашия град има едни безмитни магазинчета , там чените варират за блузка от 3,80 до максимум 15 лева , ботушки от 10 - 25 , панталони и дънки 10,20 . При туко що получена стока могат да се намерят доста готини друхи и обувки . Качеството им е добро , не съм забелязала да се разпускат или свиват , нито да избледняват .
    Друга алтернатива са втората ръка , от там имам супер пола на Дженифър Лопес ,дънки на Just Cavalli , и много др .
    Наскоро си купих пола от секънд хенд-а и след 2 дена разглеждаш Cosmopolitan и какво да видя - МОЯТА ПОЛА , но за 300 и няколко лева , а аз я взех за 4
    Е*АСИ как ти завиждам!!!

drehi

ako se interesuvate ot drehi koito sa eftini i v mnogo dobro sustoqnie pi6ete mi na dmx.666@abv.bg 6te vi pratq i snimki.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами има и много евтини и по-забутани магазинчета...Тук при нас има едно супер малко магазинче със всевъзможни парцалки ( не е втора употреба ) и близки за по 5-7 лв.Аз започнах от там да си пазарувам повече...има суитчери за по 10-15 кинта и са готинки,не са някакви парцали да кажеш...не е възможно и в твоя град да няма някое такова магазинче...аз лятото от този магазин съм си купила 3 потничета за 13 лв

Голям фен Аватара на 24white24
    хахаха живейте още в заблуда, мой познат си купи 2 апартамента от такива като вас, вярващи в мита за безмитните магазини, няма да забравя как тръгваше към Турция с 500 евро в джоба, връщаше се с цял бус дрехи, и всичките "оригинални" just cavalli, versace, armani разбираш ли

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от xxxSnowflakexxx
    не съм го казала за това ..а просто говореха за цени и междудругото съм точно от Търново и твърдях , че няма хубави евтини неща или поне аз не съм виждала !!..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    самочувствието ти е по- повдигнато като знаеш , че си с нещо различно от другите ..а не с блузките от 1 срещнат магазин ..
    Да ти имам самочувствието
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на Infinity
    Не знам аз лично не мога да си харесвам блуза под 20-25лв. казвам не мога да си харесам а не да си намеря срещат се във такива по забутани магазина,а пък то е и много важна материята аз винаги гледам блузките ми да са памучни от трико.Все пак може би някъде се срещат и такива магазини в които ги има,но засега аз залагам на това че ако искаш тялото ти да се чувства комфортно може би е по-добре с по-скъпи дрешки.Някои евтини материи много дразнят кожата.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Не знам аз лично не мога да си харесвам блуза под 20-25лв. казвам не мога да си харесам а не да си намеря срещат се във такива по забутани магазина,а пък то е и много важна материята аз винаги гледам блузките ми да са памучни от трико.Все пак може би някъде се срещат и такива магазини в които ги има,но засега аз залагам на това че ако искаш тялото ти да се чувства комфортно може би е по-добре с по-скъпи дрешки.Някои евтини материи много дразнят кожата.
    абсолютно права
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    хахаха живейте още в заблуда, мой познат си купи 2 апартамента от такива като вас, вярващи в мита за безмитните магазини, няма да забравя как тръгваше към Турция с 500 евро в джоба, връщаше се с цял бус дрехи, и всичките "оригинални" just cavalli, versace, armani разбираш ли
    Говорех че съм ги взела от магазин ВТОРА РЪКА

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Взех ги от магазин ВТОРА РЪКА

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    И при мен много мои приятелки са такива.Купуват си дрехи за по 100-200 лева,дето от втора ръка ги има същите за 10-20 лева.Въобще за мен не е важно колко струва дрехата,важното е сда е хубава и да се харесваш в нея,няма значение откъде си се сдобил с нея.Пък на който кажа ,че съм си купувала от 2-ра ръка ме гледат кът гръмната,все едно съм извършила непростим грях.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Цитирай Първоначално написано от Цвети...
    И при мен много мои приятелки са такива.Купуват си дрехи за по 100-200 лева,дето от втора ръка ги има същите за 10-20 лева.Въобще за мен не е важно колко струва дрехата,важното е сда е хубава и да се харесваш в нея,няма значение откъде си се сдобил с нея.Пък на който кажа ,че съм си купувала от 2-ра ръка ме гледат кът гръмната,все едно съм извършила непростим грях.
    И при мен е така , дразня се като ми кажат "Аууу , колко ти е яка полата от къде е ? А , не не ми харесва щом е втора ръка "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си