- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложения за евтин начин на обличане
Та въпроса ми е..
имате ли някакви предложения как могат да се съчетават дрехите, за да изглеждаш красиво и ефектно, но покупките да са евтини..
понеже живея в град в който всеки се чуди колко по скъпа блузка да си купи и всеки си дава парите за скъпи дреболии, а аз чесно казано също искам да изглеждам така ефектно и интересно но е безсмислено да даваш стотици левове в безбожно скъпи дрехи и аксесоари...
{А под евтино имам предвит примерно за 30-40 лева да си купиш повече от три готини блузки независимо с къс ръкав ли са, с дълъг ли са или са плетени... а не за 30лева да си купиш 2 или дори 1 блуза}
ии другото което искам да ви попитам какъв е вашия стил на обличане?
П.С. Съжелявам ако темата се повтаря..Ако се повтаря и сложете бан![]()
В магазините за втора употреба има това което търсиш...![]()
![]()
Не се обличам много скъпо, но това е...В днешно време трудно можеш да си намериш блузка на цена от 10 лвПримири се с истината няма начин да си хем що-годе добре облечена, хем и да ходиш с блузки за по 10 лв...няма начин
![]()
манията по скъпи парцалки не е само в твоя град![]()
и между другото и аз се чудя ква е тая идиотщина да даваш по 100-200 лева за дрехааз не бих го направила,ама то както казват - всеки луд с номера си
![]()
според мен и най-евтината блуза комбинирана с най-евтините дънки би била стоя перфектно,стига да е носена с удоволствие и самочувствие..
да аз малко се отплеснах от темата ти![]()
ми ти първо кажи в какъв стил се обличаш,за да ти намерим интересни,ама евтини дрешки![]()
aбе за вас явно е скъпа една блуза от 30 лева та от колко искате да е![]()
във втора ръка ня по евтини парцалки
![]()
![]()
Dian4ety права си относно това...
чесно казано аз едвам си намирам блузи за по 15 лева тука...
никога няма да забравя как една приятелка остави 150 лева в магазин за едни дънки и колан...... ии от тогава чесно казано вземам да се замислям колко скъпи са магазините в днешно време...
аз например преди ден два си харесах ръкави за през зимата плетени, мн са хубави но 27 лева..... по-добре майка ми да ми ги оплетено не бих дала толкова пари за нещо което би могло да струва и под 20 лева. :P
dars* ... по принцип се нося спортно елегантно... но през зимата се нося определено повече елегантно... и като гледам всичките "кукони" от моето училище .. кефи ме как се обличат.. и аз бих искала да се обличам така, но да дам толкова мн пари за некви дрехи е едно от най-безсмислените неща за мене...
Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
Извинявам се ако сам те засегнала, но си е тъка. Е все пак за сега аз успявам да си намеря някое по-евтино парцалче де, но за 30 лв 3 блузки и при Дядо Коледа да отидеш няма да намериш![]()
и аз съм на същото мнение - относно ръкавите![]()
а иначе под ''кукони'' имаш предвид,тия с високите ботушки и прилепналите якета ли?![]()
ако искаш виж в Terranova там често се намират готини дрешки на поносими цени![]()
Аз пазарувам..почти само секънд хенд вече.Повече от 10лева за суитчър или дънки не давам.Блузки над 5лв. няма.зависи колко тежат
Първоначално написано от Dian4ety
нее споко не си ме засегналато и аз лично като се замисля малко се изсилих като казах за 30лв. три блузи, макар че може в някое забутано магазинче да се намери
![]()
Мен пък не ми пречи тази мания по скъпите дрешки![]()
Но ти щом искаш да е евтино и ефикасно, сама си прецени какви съчетания от дрехи ще изглеждат така. Но мога да ти кажа, че веднага се познава, че една блуза е например от 10лв. а не от 20...
Аз пазарувам от най-големия магазин за дрехи в града и една блуза с дълъг ръкав, едни дънки, суичер и някакви обувки ми излязоха 300лв близо ...![]()
![]()
то само обувките са 150
![]()
Ами не винаги може хем вълка да е сит , хем агнето цяло![]()
Но има и компромисни варианти - както вече ти казаха магазините за втора употреба не са чак толкова страшни. Другият вариант пък е да си купуваш по евтини и семпли дрешки , които сама да си украсяваш по твой вкус - какво ли не се продава вече - пайети , апликации , бои за текстил... Ако си по креативна може да преобразиш дрехата и нищо няма да я различава от което и да е скъпарско парцалче.
Iz4etoh vsi4ki mneniq i sam saglasna s pove4eto osobeno poslednoto.Prosto izliza6 i namira6 nqkoi magazin kakto ti kazaha po nagore naprimer Sekand hend qvno tam ima dobri dre6ki taka 4e tursi6 nqkoi takuv magazin i po4va6 samo ot tam da si pazaruva6!!!Първоначално написано от Black`Wings
Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
За 30 лв-повече от три блузихахахаха,че къде дават тъй.То и аз искам за 5 лв да ям и да пия три дена,че и да пуша,ама няма
![]()
върви във всичко по левче.
Първоначално написано от Dian4ety
Еее добре де,спокойно.Признавам си че не съм чела мненията,просто това най-много ме впечатли.В днешно време,малко трудно ще си купиш толкова неща за такива пари.Ако говорим за хубави дрехи разбира се,а не за парцалки.![]()
Не съм искала никого да засегна.
Секънд хенд- хем ще се олбичаш както си искаш, хем няма да се отрази на семейния бюджет.
Има голяма разлика в цената на една блузка с къс ръкав, една с дълъг и плетена. В днешно време трудно се намират по-ефтини блузки и дънки.
Аз лично не си купувам скъпи дрехи. За мен е нормално едни дънки да струват около 50лв., една плетена блузка да е 30лв., едно потниче около 15-20лв. и т.н.
В магазини втора употреба съм си намирала много хубави дрешки, дори неносени. В магазините за преоценени "маркови" дрехи също има . Последно си взех едни дънки за 25лв., и нямат дефект. В нагазинчетата за outlet дрехи има някои неща на много добри цени.
На мен ли ми го казваш!Първоначално написано от buffalo88
![]()
ми скъпичко си е ама кво да се прай..и на мен неми се дават по 20 лева за що годе блуза която става ама..давам..толкова е скъпо напрао безобразиелятото си търсих потничета и си бях харесала едно 25 лева..бахти за едно малко парцалче..ама като ти харесва даваш и тва е
както каза някой преди мен можеш и да си ги рисуваш ако си по изобретателна(за жалост аз не съм)
![]()
Cruel Intentions
в магазини за преоценени дрехи до колкото знам има симпатични неща и на прилични цени.
Първоначално написано от Liar
От ВТ(Велико Търново) съм![]()
То и аз съм от Търново и да ти кажа магазини за блузи под 30 лв май не съм срещала.В eden мисля че са по-евтени пък и нали повече от там си ги купуват.А иначе може да чакаш и намаленията в мола.Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
Иначе аз като се замисля май никога не съм си купувала за 30 лв повече от 1 блуза... Пък и ся като се има впредвид,че на някви си смотани магазини на дрехите са сложили някви цени които се приближават до тея от мола без никакво основание,при това си личи че са някви парцалки...За това аз си чакам намаленията...