Искам просто да споделя .. защото няма на кого друг .. Ходих с гаджето си 3 седмици.След това скъсахме без особена причина, може би беше защото не съм от града, в който уча, и се виждахме само в училище и понякога след.Не мислих, че го обичам .. От както скъсахме е минала една седмица.През това време аз тръгнах с един негов приятел, макар да си обещах на себе си, да не го правя.Проблемът е, че вместо да забравям с времето бившия си, липсва ми много много повече, и имам странното усещане, че го обичам .. а към новия, просто не изпитвам такова чувство .. винаги когато съм с него и си мисля за първия .. почти няма миг, в който да не мисля за него .. дори когато се целуваме .. тази вечер се опитах да му намекна, че с новия ми не е същото и че донякъде съжалявам, че не се прибирам с него .. ноо той не реагира по никакъв начин .. а аз все още наивно вярвам, че изпитва нещо към мен .. искам да ми кажете какво да направя .. да се опитам ли отново с бившия или да продължа, с човека след него .. мисля, че ми трябва почивка, но така ще изглежда сякаш искам просто да се измъкна, а аз наистина искам да реша .. heelllpp mee plsss

P.S Разбрах, че ще тръгва с най-добрата ми приятелка .. вече освен да не правя нищо.. не виждам друг вариант ..