- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившият ми ..
Искам просто да споделя .. защото няма на кого друг .. Ходих с гаджето си 3 седмици.След това скъсахме без особена причина, може би беше защото не съм от града, в който уча, и се виждахме само в училище и понякога след.Не мислих, че го обичам .. От както скъсахме е минала една седмица.През това време аз тръгнах с един негов приятел, макар да си обещах на себе си, да не го правя.Проблемът е, че вместо да забравям с времето бившия си, липсва ми много много повече, и имам странното усещане, че го обичам![]()
.. а към новия, просто не изпитвам такова чувство .. винаги когато съм с него и си мисля за първия .. почти няма миг, в който да не мисля за него .. дори когато се целуваме .. тази вечер се опитах да му намекна, че с новия ми не е същото и че донякъде съжалявам, че не се прибирам с него .. ноо той не реагира по никакъв начин .. а аз все още наивно вярвам, че изпитва нещо към мен
.. искам да ми кажете какво да направя .. да се опитам ли отново с бившия или да продължа, с човека след него .. мисля, че ми трябва почивка, но така ще изглежда сякаш искам просто да се измъкна, а аз наистина искам да реша .. heelllpp mee plsss
P.S Разбрах, че ще тръгва с най-добрата ми приятелка .. вече освен да не правя нищо.. не виждам друг вариант ..![]()
![]()
Мисля, че ти трябва време. Раздели се със сегашния, ако не изпитваш нищо към него - просто е гадно, а и той може да се привърже към теб...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
В момента ми изглеждаш на използвачка честно да ти кажа.След като нямаш чувства към приятеля му за къв хуй ходиш с него.??По-добре му кажи как стоят нещата и ако искаш се опитай да се опраиш с бившия ти.. ако не стане..да не ти пука..не е последния мъжки на земята!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Искаш да му кажеш,че ти липсва,а веднага си го эаменила с друг.3ащо така?3а да има с кого да се мляскаш и да се ебеш ли ?Обичала го...хахахха![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
На твое място щях да си почина от момчета за дъъълго време.
За 3 седмици си го обикнала?!Я пий един течен аналгин да свалиш температурата...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
+1Първоначално написано от Queen_Victorya
![]()
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не съм се ебала, и не съм го сменяла, просто си мислих, че ще го забравя по-лесно-с друг! Мляскането ми е най-малкия проблем! Мога да обикна човек и за един ден.. съжалявам, доверявам се на хората страшно бързо .. това е ужасно .. но това съм аз, и много бързо се привързвам към хората!! Не съм виновна че съм такава .. може би не са ме наранили достатъчно за да усъзная някои работи..
един въпрос ..... Как може да оби4аш някои да скъсаш с него и веднага да тръгне6 с друг?!... Аре кажете как става тоя номер ? Когато харесвам или оби4ам някои,това продължава месеци..... и за мен просто няма друг освен този в които съм влюбена в момента.... ? ;(;(
няма нищо истинско0..... освен болката ;(
Оф да пише който ме разбира, който не ме разбира и не може да ми помогне просто да не си прави труда![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Нов ник: Cassidy