- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любовта нямало граници?
Много от хората казват, че на всякаква възраст си способен да се влюбиш. Аз мисля, че например някой, който е на 12-15 или по-малко не може да се влюби, защото това е просто увлечение, което отминава с времето, за разлика от истинската ЛЮБОВ!
Скрий са ве депресиран![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
И аз мисля така.Детски глупости.
![]()
Не бих се съгласила с фен на токио мотел![]()
Не съм съгласна с теб.
Любовта идва различно при всеки.
Не е задължително всички да се влюбят на 20.Няма определна възраст.Сърцето си знае работата![]()
Но не можеш да отречеш, че детската "любов" отминава набързо и това е просто увлечение.Първоначално написано от chokolate_girl
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от chokolate_girl
Раэбира се эависи и от това колко си эрял.Но може на 14 да си по-эрял от някого на 20 да речем.3ависи какво си преживял,какъв е бил животът ти и средата,в която си иэрасъл.Така че годините не са определящи в случая СПОРЕД МЕН.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Я ходи си слушай Тоалетната Хартия
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
абе няма граници,ама все пак и аз мисля,че 12-15 години е само увлечение,после вече може да се каже любов....но зависи. :P
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
takiva sas "kaulitz" , "th", "ilovebill" i tem podobni prostotii v imeto si az ne slusham. apak i bes tfa ne sam na tfoito mnenie
според менее не зависи от годините... ей една приятелка от 13 годишна ходи с едно момче, а сега е на 18... според мен зависи от човека до теб...
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
добре обосновете се!Защо има граница?Кой я е сложил?Защо пък долната граница да е 16,а колко е горната и прочие...
Не съм саглазна с вас не само защото за мен феновете на токио мотел са под чалгарите в йерархията на боклуците,а защото сам на 14 и с бившия ми ходихме 2 години,които определено бяха изпълнени с истински чувства
:Pвие ако на по 15 сте изпитвали само влечения,които сте филмирали дотакава степен,че сте ги мислили за любов и чак сега осъзнавате,че не е така,това си е ваша работа,но не можете да ми кажете какво сам чувствала аз
![]()
Ииии сумати смешно бешее заебии ...Първоначално написано от scoobydors
scoobydors стегни се![]()
По темата : Наско не съм съгласна тоз път с тебе![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Бях на 13, когато се влюбих за първи път и мина година и половина, докато забравя въпросното момче! Не седмица, не месец, а година и половина! На това увлечение ли му викаш?! Да не казвам колко сълзи съм изплакала и колко нерви съм изхабила, заради тази любов. Чувствах се, сякаш съм в черна дупка и никога няма да мога да продължа напред.Първоначално написано от dani_kaulitz
Всеки човек се влюбва на различна възраст. Вярно, че на 15, примерно, ще го оцениш по един начин, а на 25 - по друг, но пак е любов.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
i az sam na tvoeto mnenie, no mislq ,4e ot 15 nagore moje da ima ne6to istinsko![]()
Тва, че ти не можеш...не значи, че никой не може!![]()
ТХ?!ВТФ?!![]()
![]()
...
Като пораснете ще разберете че всичко това което сега наричте любов е било детско увлечение. Какво сте видяли вие от живота че за ЛЮБОВ ще ми говорите. С какви проблеми сте се сблъскали? Какво чак толкова сте преживели с "милото" че да можете да говорите за чувства?
На 13-14 връзките ви са като приказки и всичко е розово ама...
Много си хитър.Първоначално написано от NaskoKaulitz
Откри топлата вода.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Я ходи си слушай Тоалетната Хартия![]()
![]()
![]()
по темата:
вече 2 години съм влюбена в едно момче че и повече,ала той незнае и никога няма да узнае....а и не мисля че ще го забравя няма ден в който да не мисля за него така че.....ходи си слушай тоалетната хартия![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Истината боли,а ЛораПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
За пореден път проблема става от общия знаменател.. Зависи си строго от човека, разбира се, както казаха по-горе има 14 годишни по-зрели от 22 годишни примерно.. Как пък все се намира някой хитрец/мъдрец/всичко-видял-от-живота , който да изрази компетентно мнение, че има или няма нещо си, като това твърдение задължително се отнася за всички.. и недейте моля ви се му обяснява как стоят нещата, щото сте заблудени и не разбирате колкото него![]()