.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Интересна тема.. Хм, смятам, че действително на такава крехка възраст 10-13г е трудно да се говори за Любов.('щото днешните деца се мислят за "НеКфА ПрИнЦеСкЪ"'/"НеКъФ ГъЗаР" и се "ФлЮбвЪт" още в 4-5 клас). Всяко правило си има изключения разбира се. А още повече що се отнася до първата, детската любов. Дори лишена от грижи и проблеми, тя винаги се помни като нещо повече от увлечение, независимо дали на 9 или на 16.. :P
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Не бих се съгласила с фен на токио мотел

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Като пораснете ще разберете че всичко това което сега наричте любов е било детско увлечение. Какво сте видяли вие от живота че за ЛЮБОВ ще ми говорите. С какви проблеми сте се сблъскали? Какво чак толкова сте преживели с "милото" че да можете да говорите за чувства?
    На 13-14 връзките ви са като приказки и всичко е розово ама...
    \/
    Заставам напълно зад думите ти. На 13-14 годишна възраст всяко увлечение се приема като голямата любов, а нещата са малко по-различни.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Любовта се появява на различна възраст,за нея няма определено време.Тя просто се случва. Човек може да се влюби на 15,16,17 и дори на 80 год..Спорите за глупости...

Град
    столицата
    Знам,че се надяваш любовта ти към ония момичета от Токио Хотел да е само увлечение,но май си е сериозно

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Грешно!!!
    Няма възрастова граница за това съкровенно чувство ...
    най - висшата форма на обичта! ;

Има граници - години, разстояние. И от двете съм патила. От първото съм патила 2 пъти - никакви батковци вече.. задържала съм се с такива, не са ме имали само за "ебаньето" както вероятно ще си помислите, но просто емоционално искахме различни неща... годините имат ГОЛЯМО значение.. ама вие си упорствайте.. и си се вкарвайте в някви филми и се вкопчвайте в една идея (както аз правех..) ...

Наистина е най-нормално разликата да е до 3 години според мен, даже 3 са множко. Мисля че 2 са добре, ако говорим за тийн възраст.
    Тъпите разстояния въобще няма да ги коментирам. Наистина са ужасно трудни.

Последната ми връзка беше такава, човека "охландя". Също така мнозинството тук е имало такива и са били неуспешни, за кво си говорим?

Има граници в любовта. Даже в Ромео и Жулиета е имало. И винаги ще има.

-години
    -разстояние
    -секс (ако сте по-големички, правите често секс и той не е на ниво е нормално връзката да се скапе.. аз не практикувам но доста от каките на форума го потвърждават, а те далеч не са като вас - литнали на не знам си кой розов облак.. те живеят доста по-реално, което не значи нещастно разбира се човек може да е щастлив и без розови илюзии)
    -присъствие (ако човека пътува много често, напр. бизнесмен, капитан на кораб, пак ако сте по-големички)

miminia, скрий се с клишетата ти - любовта не е и толкова велика, някъв химичен скапан процес, който средностатистически трае 3-5 години (космополитън, нета!) Обичта вече е нещо съвсем различно, ама проклетото животно има да го бъркаме още... вече се уверих ^^ .. следователно - любов по принцип трудно има, камо ли за сега... ако не съм се гътнала дотогава, ще я чакам на голяма възраст като съм - някъде поне 22 да имам...

яко negative съм днес.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Сърцето избира!
    Нов ник: Cassidy

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Не бих се съгласила с фен на токио мотел
    токио козел

обач еаз съм съгласна с автора тфа са детски работи и най вече увлечение при много малко лсучаи се случва да се влюбиш иситинки на тези години
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Има граници - години, разстояние. И от двете съм патила. От първото съм патила 2 пъти - никакви батковци вече.. задържала съм се с такива, не са ме имали само за "ебаньето" както вероятно ще си помислите, но просто емоционално искахме различни неща... годините имат ГОЛЯМО значение.. ама вие си упорствайте.. и си се вкарвайте в някви филми и се вкопчвайте в една идея (както аз правех..) ...

Има граници в любовта. Даже в Ромео и Жулиета е имало. И винаги ще има.

-години
    -разстояние
    -секс (ако сте по-големички, правите често секс и той не е на ниво е нормално връзката да се скапе.. аз не практикувам но доста от каките на форума го потвърждават, а те далеч не са като вас - литнали на не знам си кой розов облак.. те живеят доста по-реално, което не значи нещастно разбира се човек може да е щастлив и без розови илюзии)
    -присъствие (ако човека пътува много често, напр. бизнесмен, капитан на кораб, пак ако сте по-големички)

miminia, скрий се с клишетата ти - любовта не е и толкова велика, някъв химичен скапан процес, който средностатистически трае 3-5 години (космополитън, нета!) Обичта вече е нещо съвсем различно, ама проклетото животно има да го бъркаме още... вече се уверих ^^ .. следователно - любов по принцип трудно има, камо ли за сега... ако не съм се гътнала дотогава, ще я чакам на голяма възраст като съм - някъде поне 22 да имам...

яко negative съм днес.
    +1 Напълно съгласен!Има граници и винаги ще има, друг е въпроса, че се правите, че не ги виждате!!! По вашата логика, аз мога да тръгна с 5 годишна! Това не е педофилия, това е любов! Объркани душички сте ей, обич, любов, оф идиотщини.Стари номерца, гадни принципи където си мислите, че действат още.
    Човешките ценности са съвсем различни от : семейство и любов.Човешките ценности, онези старите вече не съществуват, поне за мен!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    In Your Dreams...
    Бе... Много мислиш.

Град
    На стадиона за бягане.
    зависи от самия човек . аз мисля , че може ... въпреки че не ми се е случвало до сега а съм на 15 .
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Los Angelis,California
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Я ходи си слушай Тоалетната Хартия

btw: За Любовта няма граници на колкото и да си няма значение

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Мнем .. секи с мнението си!
    За мен няма граница! Нали затова е любов .. готов си на всичко за него ,ако толкова мн го обичаш ... сори ама аз не използвам
    хората до себе си и се отдавам напълно ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    Мнем .. секи с мнението си!
    За мен няма граница! Нали затова е любов .. готов си на всичко за него ,ако толкова мн го обичаш ... сори ама аз не използвам
    хората до себе си и се отдавам напълно ...
    Евала за умния комент.

Цитирай Първоначално написано от dani_kaulitz
    И аз мисля така. Детски глупости.
    az pak ne mislq taka za lubovta nqma vazrast .az sam na 15 i mislq 4e namerih istenskata lubov,koqto mn hora na 25/30 ne mogat da namerqt,taka 4e nqma zna4enie na kolko si

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Според мен любовта няма как да има възрастова граница. Чувствата са си чувства, независимо на колко години си. По-важно е дали можеш да ги изживееш пъпноценно, да направиш всичко за любовта, във възрастов интервал 12-15.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мога да ти кажа че и аз съм на 15,но знам че го обичам,знам си интересите и знам какво искам.Всеки,който ме познава добре,го знае

Град
    Shove IT
    На кой му пука ?!

Цитирай Първоначално написано от dani_kaulitz
    И аз мисля така. Детски глупости.
    +1

Град
    там където си излишен!
    AMA VIE VSICHKI KAKVO BE..DA NE STE OT DVA RAZLICHNI OTBORA I DAI SEGA
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Не съм съгласна с теб.
    Любовта идва различно при всеки.
    Не е задължително всички да се влюбят на 20.Няма определна възраст.Сърцето си знае работата
    +1

Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Не съм съгласна с теб.
    Любовта идва различно при всеки.
    Съгласна съм.

Раэбира се эависи и от това колко си эрял.Но може на 14 да си по-эрял от някого на 20 да речем.3ависи какво си преживял,какъв е бил животът ти и средата,в която си иэрасъл.Така че годините не са определящи в случая СПОРЕД МЕН.
    хораа?? половин година барзо ли е ? на 15 сам? аа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си