- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любовта нямало граници?
Интересна тема.. Хм, смятам, че действително на такава крехка възраст 10-13г е трудно да се говори за Любов.('щото днешните деца се мислят за "НеКфА ПрИнЦеСкЪ"'/"НеКъФ ГъЗаР" и се "ФлЮбвЪт" още в 4-5 клас). Всяко правило си има изключения разбира се. А още повече що се отнася до първата, детската любов. Дори лишена от грижи и проблеми, тя винаги се помни като нещо повече от увлечение, независимо дали на 9 или на 16.. :P![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
\Първоначално написано от slun4ice
/
Заставам напълно зад думите ти. На 13-14 годишна възраст всяко увлечение се приема като голямата любов, а нещата са малко по-различни.
Любовта се появява на различна възраст,за нея няма определено време.Тя просто се случва.Човек може да се влюби на 15,16,17 и дори на 80 год..Спорите за глупости...
![]()
Знам,че се надяваш любовта ти към ония момичета от Токио Хотел да е само увлечение,но май си е сериозно![]()
Грешно!!!
Няма възрастова граница за това съкровенно чувство ...
най - висшата форма на обичта! ;
Има граници - години, разстояние. И от двете съм патила. От първото съм патила 2 пъти - никакви батковци вече.. задържала съм се с такива, не са ме имали само за "ебаньето" както вероятно ще си помислите, но просто емоционално искахме различни неща... годините имат ГОЛЯМО значение.. ама вие си упорствайте.. и си се вкарвайте в някви филми и се вкопчвайте в една идея (както аз правех..) ...
Наистина е най-нормално разликата да е до 3 години според мен, даже 3 са множко. Мисля че 2 са добре, ако говорим за тийн възраст.
Тъпите разстояния въобще няма да ги коментирам. Наистина са ужасно трудни.
Последната ми връзка беше такава, човека "охландя". Също така мнозинството тук е имало такива и са били неуспешни, за кво си говорим?
Има граници в любовта. Даже в Ромео и Жулиета е имало. И винаги ще има.
-години
-разстояние
-секс (ако сте по-големички, правите често секс и той не е на ниво е нормално връзката да се скапе.. аз не практикувам но доста от каките на форума го потвърждават, а те далеч не са като вас - литнали на не знам си кой розов облак.. те живеят доста по-реално, което не значи нещастно разбира сечовек може да е щастлив и без розови илюзии)
-присъствие (ако човека пътува много често, напр. бизнесмен, капитан на кораб, пак ако сте по-големички)
miminia, скрий се с клишетата ти - любовта не е и толкова велика, някъв химичен скапан процес, който средностатистически трае 3-5 години (космополитън, нета!) Обичта вече е нещо съвсем различно, ама проклетото животно има да го бъркаме още... вече се уверих ^^ .. следователно - любов по принцип трудно има, камо ли за сега... ако не съм се гътнала дотогава, ще я чакам на голяма възраст като съм - някъде поне 22 да имам...
яко negative съм днес.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сърцето избира!![]()
Нов ник: Cassidy
токио козелПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
обач еаз съм съгласна с автора тфа са детски работи и най вече увлечение при много малко лсучаи се случва да се влюбиш иситинки на тези години![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
разбира се че можеш да се влюбиш и на 15
![]()
+1 Напълно съгласен!Има граници и винаги ще има, друг е въпроса, че се правите, че не ги виждате!!!Първоначално написано от jghgh
По вашата логика, аз мога да тръгна с 5 годишна!
Това не е педофилия, това е любов!
Объркани душички сте ей, обич, любов, оф идиотщини.Стари номерца, гадни принципи където си мислите, че действат още.
Човешките ценности са съвсем различни от : семейство и любов.Човешките ценности, онези старите вече не съществуват, поне за мен!
Първоначално написано от ScionOfStorm
зависи от самия човек . аз мисля , че може ... въпреки че не ми се е случвало до сега а съм на 15 .
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw: За Любовта няма граници на колкото и да си няма значение![]()
Мнем .. секи с мнението си!
За мен няма граница! Нали затова е любов .. готов си на всичко за него ,ако толкова мн го обичаш ... сори ама аз не използвам
хората до себе си и се отдавам напълно ...
Евала за умния комент.Първоначално написано от miminia
![]()
az pak ne mislq taka za lubovta nqma vazrast .az sam na 15 i mislq 4e namerih istenskata lubov,koqto mn hora na 25/30 ne mogat da namerqt,taka 4e nqma zna4enie na kolko siПървоначално написано от dani_kaulitz
![]()
Според мен любовта няма как да има възрастова граница. Чувствата са си чувства, независимо на колко години си. По-важно е дали можеш да ги изживееш пъпноценно, да направиш всичко за любовта, във възрастов интервал 12-15.
Мога да ти кажа че и аз съм на 15,но знам че го обичам,знам си интересите и знам какво искам.Всеки,който ме познава добре,го знае
любовта няма граници
![]()
AMA VIE VSICHKI KAKVO BE..DA NE STE OT DVA RAZLICHNI OTBORA I DAI SEGA
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+1Първоначално написано от chokolate_girl
![]()
![]()
хораа?? половин година барзо ли е ? на 15 сам? аа?Първоначално написано от EmanueLa^_^